Publicitate

www.TheWoman.md vă oferă mai multe tipuri de publicitate:

1. BANNERE

2. ADVERTORIALE (articole de promovare a unei mărci, a unui produs, a unei campanii sau persoane) şi RECOMANDĂRI. Prin recomandare întelegem testarea unui produs ori serviciu şi apoi prezentarea obiectivă a experienţei în cadrul unui articol pe site.

Articolele vor fi publicate pe www.thewoman.md numai dacă vor fi realizate în spiritul portalului şi vor conţine informaţii de interes pentru cititori. Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta în scrierea/redactarea materialului.

3. ASOCIERI DE IMAGINE şi proiecte speciale. Cel mai eficient mod de a ajunge în atenţia publicului tău este să intri în dialog cu el. Îmbinând elementele tradiţionale de publicitate (bannere, sponsorizări, advertoriale) cu campaniile interactive şi evenimentele care stimulează comunicarea fără intermediar, www.thewoman.md vă ajută să vă eficientizaţi promovarea prin dialog permanent şi feedback aproape instantaneu, ceea ce permite în timp cunoaşterea îndeaproape şi venirea în întâmpinarea dorinţelor clienţilor. Cum fiecare brand este unic, vă invităm să discutăm direct despre cele mai eficiente mijloace de promovare a campaniilor dumneavoastră.

4. RUBRICĂ PERSONALIZATĂ în cadrul site-ului www.thewoman.md – posibilitatea de a crea o rubrica-brand de conţinut.

5. SUSŢINERE INFORMAŢIONALĂ. Invităm spre colaborare companii interesate în susţinere informaţională a diferitor evenimente cu caracter social. Susţinerea informaţională este o modalitate, oferită absolut gratuit de către www.thewoman.md, de a comunica publicului un eveniment extraordinar organizat de dvs sau de compania pe care o reprezentaţi.

Astfel, vă propunem:

• Scrierea de articole cu caracter informativ pe www.thewoman.md;

• Plasarea la vedere a anunţului evenimentului pe www.thewoman.md (locul de plasare se alege în funcţie de tema evenimentului);

• Plasarea banerelor în unul sau mai multe pagini pe www.thewoman.md.

Vă rugăm să ne anunţaţi intenţia şi propunerile dvs de colaborare în legătură cu susţinerea informaţională cu cel puţin o lună înainte de eveniment!

Pentru detalii suplimentare, inclusiv oferta de preţ, vă invităm să ne contactaţi la numărul de telefon 069 678 345.

* Toate formele de publicitate vor fi marcate în mod corespunzător pe site.