Remedii naturiste care cresc performanţele sexuale

14 septembrie 2016 Trăiește sănătos
 
 

Merele consumate împreună cu miere, migdalele mâncate la micul dejun, usturoiul şi sparanghelul fiert în lapte şi sucul de ceapă amestecat cu sucul de ghimbir sunt câteva reţete cu efecte afrodiziace garantate.

cuplu

Pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale, cotidianul “The Times of India” vă prezintă câteva reţete uşor de preparat care pot creşte rapid libidoul şi pot contribui la crearea bunei dispoziţii şi creşterii nivelului de energie.

O combinaţie de alimente care poate face minuni asupra apetitului sexual este un măr consumat împreuna cu miere. Pentru un desert cu efect garantat, specialiştii vă recomandă să curăţaţi de coaja de la cinci mere şi să le amestecaţi cu o cantitate preferată de miere. Peste amestec adăugaţi 10 picături de apă de trandafiri şi puţin şofran şi nucşoară. Cele mai bune rezultate le puteţi vedea atunci când consumaţi jumătate de ceaşcă din preparat la cel puţin o oră după ultima dumneavoastră masă şi dacă evitaţi laptele, iaurtul şi peştele cu patru ore înainte şi după acest desert.

Migdalele sunt considerate eficiente în refacerea libidoului şi chiar combaterea impotenţei. Ele pot fi consumate fie crude, fie cu lapte. De preferat este să consumaţi 10 migdale şi o cană de lapte cald la micul dejun.

Curmalele vă pot, de asemenea, ajuta viaţa sexuală pentru că pot reface forţa, vitalitatea, anduranţa şi apetitul sexual. Cei care consumă o curmală zilnic, la micul dejun, sunt capabili să combată debilitatea sexuală şi oboseala cronică.

Puţine persoane cunosc efectele afrodiziace ale cepei şi ale usturoiului. Pentru o combinaţie eficientă, amestecaţi o lingură de suc de ceapă cu o linguriţă de suc de ghimbir, consumând-o de două ori pe zi. De asemenea, puteţi fierbe o cană de lapte şi un sfert de cană de apă în care puneţi un căţel de usturoi tocat. Pentru efecte favorabile, consumaţi băutura înainte de culcare.

Sparanghelul este un alt afrodiaziac renumit. Fierbeţi 15 grame de rădăcini uscate de sparanghel (se găseşte la piaţă) într-o cană cu lapte. Folosirea regulată a acestei reţete este eficientă în vindecarea impotenţei şi ejaculării premature. De asemenea, sparanghelul din salate este bun pentru creşterea libidoului masculin.

Sursa


 
 

Recomandări