Rochia de catifea: Cum să o porți în 2 stiluri

09 februarie 2017 Modă & Stil
 
 

Sezonul rece a adus cu el o multitudine de tendințe și propuneri noi din partea marilor case de modă pentru această iarnă. Totuși este inutil să mai spunem că una dintre cele mai îndrăgite dintre acestea a fost cu siguranță rochia din catifea, acest lucru fiind evident datorită omniprezenței acesteia în cadrul show-urilor de pretutindeni.

rochiicatifea_main

Desigur, fiecare designer a contribuit cu un model unic, original, fidel liniilor estetice ale casei, însă toate având același lucru la bază: un material prețios, călduros, extrem de potrivit pentru această iarnă.

Astfel, există numeroase moduri în care poți încorpora acest material în ținutele tale, atât în cele de seară, cât și în cele mai casual, de zi. De asemenea, catifeaua este astăzi disponibilă într-o multitudine de culori îndrăznețe și luminoase, nuanțe care includ roșu intens, albastru regal, verde smarald sau portocaliu.

O astfel de rochie a evoluat dincolo de modelele clasice, plictisitoare și poate fi găsită sub forme diverse, precum rochia-halat, rochia petrecută etc.

Poartă modelul ales cu o pereche de botine cu toc gros, până la gleznă și cu un șir de nasturi în lateral. Alătură acestei combinații o pereche de cercei masivi, lungi, cu pietre strălucitoare, care să creeze efecte interesante în bătaia luminii și alege o geantă din imitație de piele metalică.

Acest mix lady rock va fi cu atât mai interesant cu cât vei purta și o geacă de piele pe deasupra.

Rochia-de-catifea-cum-sa-o-porti-in-2-stiluri-1-1024x592 (1)

Nimic nu denotă mai multă eleganță decât un astfel de material purtat cum trebuie. Pentru o ținută elegantă alege un patof cu toc și vârf ascuțit, o pereche de cercei cu perle și o geantă pe care să se regăsească aceleași detalii ca ale cerceilor.

Sursa


 
 

Recomandări