S-a măritat, crezând că mai are puțin de trăit, dar s-a vindecat după ce a eliminat zahărul din alimentație!

04 iulie 2016 Trăiește sănătos
 
 

Jessica Bean, o tânără care suferă de fibroza chistică, și-a planificat nunta de pe patul de spital, crezând că mai are puțin de trăit.


Jessica Bean (28 de ani) din Queensland, Australia, a încercat prin toate mijloacele să lupte pentru viața sa, astfel încât să poată trăi suficient de mult pentru a se vedea mireasă.

Tânăra s-a născut cu fibroză chistică, o boală pulmonară care îi punea în pericol viața. Ea a reușit să își controleze boala cu un cocktail de 40 de pastile pe zi până la vârsta de 21 ani, când starea sa de sănătate s-a deteriorat grav. Astfel, ea și-a petrecut următorii ani prin spitale, iar la un moment dat medicii au anunțat-o că are nevoie de un dublu transplant pulmonar pentru a rămâne în viață.

“Consumam aproximativ 4.000 de calorii pe zi, de două ori valoarea normală. De cele mai multe ori acestea proveneau din zahăr și ciocolate, aveam o alimentație haotică și nesănătoasă”, a declarat Jessica Bean pentru The Sun.

În acele momente de răscruce, Jessica a început pregătirea pentru nunta cu logodnicul ei Cameron, chiar de pe patul de spital.

“Am vrut ca totul să meargă bine, pentru ca iubitul meu să aibă o ultimă amintire plăcută cu mine”, a declarat ea.

Șansa vieții ei a venit chiar de la fotografa care urma să îi facă pozele de nuntă. Este vorba de soția unui expert în nutriție, dr. Gary Fettke, cunoscut pentru cruciada sa împotriva fructozei, care a reușit să o convigă să elimine zahărul din dieta ta.

Astfel, Jessica i-a urmat sfatul și a adoptat un regim de alimentație sănătos, a consumat milkshake-uri pe bază de avocado și unt de arahide, iar în scurt timp starea plămânilor ei s-a îmbunătățit mult, încât medicii au rămas uimiți de “tratamentul minune” pe care l-a urmat.

După acest episod din viața sa, tânăra a devenit coach în sanatate și stil de viaţă, și dorește să ajute și alți pacienți să fie conștienți de “relația dintre corp și alimentație.

“Mă pregăteam să mor…, iar acum am o carieră și sunt în măsură să mă bucur de sărbători și de călătorii. Sunt foarte norocoasă să fiu în viață și îi datorez totul deciziei de a elimina zahărul din alimentație și a trece la un mod de alimentație sănătos”, a declarat Jessica într -un interviu.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări