“Să iubiți sincer și să stați de vorbă, cu voi sau cu oamenii dragi”, este mesajul lui Vitali Cipileaga la lansarea cărții de debut

06 noiembrie 2015 Cărți & Filme
 
 

Emoții copleșitoare pentru cel mai de succes blogger din Moldova, Vitali Cipileaga, la lansarea cărții “De vorbă cu Emma”, o carte de suflet, despre relaţii de dragoste, în care autorul își împărtășește gânduri, idei și sentimente. Este o carte care a reușit performanța de a deveni bestseller până la lansare, fiind înregistrate peste 2000 de precomenzi în mai puțin de trei săptămâni.

IMG_0553

Evenimentul lansării a avut loc în incinta unui hotel de lux din capitală, în prezența a peste 400 de invitați, printre care scriitori, actori, ziariști, manageri și oameni simpli, veniți să descopere „taina” ascunsă în spatele titlului cărții.
Tinerii fani, care abia au încăput în sală, au cerut autografe și s-au fotografiat cu autorul.

IMG_0521

Festivitatea a cuprins și momente speciale, cum a fost interpretarea a câtorva fragmente din carte, de către actorii Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu sau momentul artistic susținut de o parte din instrumentiștii de la Chişinău Youth Orchestra.

IMG_0548

„Sunt copleșit de emoții și de prezența voastră. Sunteți atât de mulți… Mă încărcați cu energie pozitivă, încât orice alte momente trec pe lângă. Sunt fericit că sunteți alături de mine, că împreună încercăm să trăim dragostea mai frumos, să înțelegem mai profund anumite momente și să stăm de vorbă. Este un moment special pentru mine, pentru că nu de fiecare dată mi-e dat să stau în fața la atât de mulți oameni. E plăcut.

Mă implic sufletește în ceea ce fac și îmi place să stau de vorbă cu oamenii. Inițiativa de a scrie cartea a fost a lui Ion Bargan, căruia îi mulțumesc. Poate n-aș fi scris niciodată această carte… În spatele acestei cărți este o întreagă echipă, cărora le sunt recunoscător. Mulțumesc mult.

Am creat această carte având-o alături pe buna mea soție, care m-a susținut și mi-a dăruit o fetiță foarte frumoasă pe care o iubesc enorm.

Dincolo de emoții, care ne copleșesc pe fiecare, să nu uitați întotdeauna să iubiți sincer și să stați de vorbă, fie că stați de vorbă cu voi sau cu oamenii dragi”, a declarat Vitalie Cipileaga în seara lansării.

„De vorbă cu Emma” este o carte cu dialoguri și reflecții în care Emma și Greg, protagoniștii acestei cărți, își trăiesc relația și etapele ei – așteptarea, cunoașterea, convețuirea, rătăcirea și împlinirea. Este un imn închinat iubirii, care va fi pe placul oricărui îndrăgostit. Ea poate fi găsită pe site-ul de vânzări online de carte Bestseller.md.

„A ieșit mai bine decât ne-am dorit. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care au contribuit ca această carte să apară, celor care au sacrificat din timpul lor. Inițial ne-am gândit să tipărim 300 de exemplare. În prima zi aceste 300 de exemplare au fost comandate. Apoi, ne-am gândit la 1000. După o săptămână și acest tiraj s-a epuizat. Ulterior, am hotărât să facem 3000 de exemplare, iar din România ni s-a cerut 5000. Până la urmă am făcut 4000 de exemplare, dintre care peste 3000 sunt comandate. Mă bucur și mulțumesc tuturor”, a declarat Ion Bargan, fondatorul bestseller.md

IMG_0526

Vitali Cipileaga este autorul blogului www.devorbacutine.eu, scriind despre oameni, dragoste și relații. În mai puțin de un an, blogul s-a bucurat de peste zece milioane de vizitatori unici, devenind cel mai popular blog în România, apreciat de cititori din mai multe țări ale lumii. Scrisul l-a ajutat pe autor să-și găsească sufletul pereche. Este căsătorit și are un copil.

Autorul fotografiei de pe coperta cărții este Alex Iordache.

alex iordache foto

Text: Alina MATEI


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări