Scarlett Johansson a izbucnit în lacrimi într-o emisiune tv! Vestea are legătură cu strămoșii săi

04 noiembrie 2017 Societate
 
 

Actrița a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni tv care a creat o secțiune specială dedicată vedetelor ai căror strămoşi sunt imigranţi, iar Scarlett a izbucnit în lacrimi când a aflat detalii legate de sfârşitul strămoşilor ei.

Practic, vedeta a aflat la emisiune cum mai mulți strămoși ai ei au murit în ghetoul din Varşovia și a fost copleșită de emoții.

“Nume de familie, Shlamberg. Prenume, Moishe. A fost trimis în timpul războiului în ghetoul din Varşovia. Circumstanţele, locul şi data morţii nu sunt cunoscute. E trist. Scuze. Şi mi-am promis că nu voi plânge”, a spus Scarlett.

Scarlett Johansson s-a născut în New York şi are rădăcini evreieşti. A început să joace încă din copilărie, când mama sa a dus-o la câteva audiţii. Şi-a făcut debutul la 9 ani, în comedia „North” şi au urmat apoi roluri minore în „Just Cause” (1995), „If Lucy Fell” (1996) sau „Manny & Lo” (1996).

S-a făcut remarcată cu rolul din drama „The Horse Whisperer” din 1998, regizat de Robert Redford, pentru care a fost nominalizată la categoria Most Promising Actress a Chicago Film Critics Association.

În 2003 a trecut de la rolurile de adolescentă la cele de adult, odată cu filmele „Lost in Translation” şi „Girl with a Pearl Earring”. Ascensiunea sa a fost rapidă, iar în acest moment este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood.

Sursa


 
 

Recomandări