Shakira îşi vinde vila din Miami Beach! Cum arată locuinţa de 11,6 milioane $

Shakira îşi vinde vila din Miami Beach! Cum arată locuinţa de 11,6 milioane $

Shakira îşi vinde vila din Miami Beach. Locuinţa a fost cumpărată în 2001 cu 3,3 milioane de dolari, iar acum cântăreaţa o vinde cu 11,6 milioane de dolari. Fratele artistei, Antonio Mebarak, lucrează ca agent imobiliar şi este cel care se ocupă de vânzarea proprietăţii.

Shakira şi soţul ei, fotbalistul Gerard Pique, deţin mai multe proprietăţi în Europa şi America. În prezent, cuplul locuieşte alături de cei doi băieţi în Barcelona, acolo unde fotbalistul evoluează pentru FC Barcelona.

Recent, artista şi-a scos la vânzare proprietatea din Miami Beach, scrie Hello Magazine. De găsirea unor potenţiali clienţi se ocupă chiar fratele Shakirei, care lucrează în domeniu.

Proprietatea are vedere la ocean şi este renovată recent chiar de către cântăreaţa. Vila are şase dormitoare, şapte băi, sală de gimnastică, o bucătărie imensă şi piscină.

Shakira (41 de ani) a adus parchetul de lemn şi uşa principală din Spania. Locuinţa mai are o sală cu jocuri şi biliard, dar şi una în care Shakira şi-a aranjat trofeele. Sursa

Recomandări