Sia, goală în ciuda hackerilor

08 noiembrie 2017 Societate
 
 

Sia a publicat o poză în care apare goală, după ce niște hackeri au anunțat că vând imagini cu ea nud, furate de prin calculatoarele cântăreței. Ca să nu mai dea bani aiurea curioșii.

Sia, cântăreața care nu își prea lasă fața la vedere nici în concerte și nici în videoclipuri, a aflat că un hacker are poze de vânzare cu ea în fundul gol. Pentru ca individul să nu reușească să ia banii curioșilor, Sia a postat o imagine cu ea în costumul Evei și a adăugat un comentariu care sună așa: “Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstrați-vă banii, uitați-o aici pe gratis. În fiecare zi este Crăciunul (referire la noul album, “Everyday is Christmas”, pe care îl va lansa în curând)“.

 

Fanii cântăreței au fost deosebit de încântați de gestul curajos al artistei și au felicitat-o prin numeroase gif-uri amuzante.

Sia Kate Isobelle Furler (41 de ani, născută la 18 decembrie 1975, Adelaide), cunoscută simplu ca Sia, este o cântăreață și cantautoare australiană de muzică downtempo, pop și jazz. Ea a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 datorită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.
Sursa


 
 

Recomandări