Stela Popa scrie o carte cu povești pentru copii

23 iulie 2015 Societate
 
 

Prezentatoarea Jurnal TV, Stela Popa, a început să lucreze la o carte cu poveşti pentru copii, intitulată ” Povești pentru Dănuț”, pe care o va lansa, cel mai probabil, anul viitor.

Stela Popa

Cartea îl are ca sursă principală de inspiraţie pe băiețelul său de 1 an și două luni, Dan-Andrei, un micuț incredibil de simpatic și activ, care a moștenit trăsăturile frumoase de la ambii părinți și auzul musical de la bunelul său.

“Ideea mi-a venit în timpul sarcinii, de atunci am început să scriu. Sunt povești așa cum le-am văzut eu în copilărie – cu prinți, prințese, elfi, cu diferite persoanje pe care le-am divinizat în copilărie. Nu e ușor deloc să scrii povești, mai ales că eu sunt perfecționistă în ceea ce fac, de aceea fiecare cuvânt contează. Până acum am cred că vreo 6-7 povești scrise”a declarat Stela Popa la emisiunea “Veranda”de la Jurnal TV.

Cartea cu povești va fi însoțită și de un CD cu fiecare poveste lecturată de către vedete.

Secretele din spatele căsniciei reușite

Stela Popa a avut mereu grijă să păstreze discreţia asupra familiei sale, dar de această dată a fost mai generoasă în detalii. Prezentatoarea tv a serbat, de curând, trei ani de căsnicie cu sociologul Dan Dungaciu și susține că este, în continuare, îndrăgostită de soțul său.

În cadrul aceleiași emisiuni, Stela Popa a vorbit și despre secretul armoniei în cuplu.

„Într-o căsnicie e importantă încrederea și susținerea reciprocă și o doză de inteligență între parteneri, acel gram de deșteptăciune necesar de a ști până unde să mergi și unde să cedezi. E important să nu fii arogant cu partenerul, să-l înțelegi, iar în momentul în care este mai tensionat – să bați în retragere. Eu zic că noi am reușit în acești trei ani. Suntem o familie fericită”, a declarat vedeta Jurnal TV.

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări