Superbele ținute purtate de Kate Middleton în vizita oficială din India

12 aprilie 2016 Modă & Stil
 
 

Ducele și Ducesa de Cambridge au efectuat recent o vizită oficială în India. Cu această ocazie am avut ocazia să o vedem pe Kate în ținute neobișnuit de colorate, ca mod de a onora cultura indiană.

1

Voiajul lor de o săptămână în India a început la Mumbai, unde Kate a salutat autoritățile indiene într-o rochie maxi superbă, cu print etnic, semnată de Alexander McQueen. La ținută, Kate a accesorizat o pereche de balerini crem, în tendințe.

peplum

La prânzul oficial cu primul ministru indian, Narendra Modi, Ducesa a făcut, din nou, o figură frumoasă în rochia ei turcoaz, din dantelă delicată, semnată de Alice Temperley.

8

Alb-negru

Kate a fost în centrul atenției și la dineul cu ceai organizat în cinstea aniversării celor 90 de ani ai Reginei Elisabeta a II-a, eveniment care va avea loc pe 21 aprilie. Ducesa a strălucit în rochia ei semnată Temperley London, și denumită sugestiv Delphia, rochie al cărei preț este de 3.000 de lire sterline.

Versiunea lady

Ducesa de Cambridge a ales un model creat de unul dintre designerii ei preferați, Emilia Wickstead, la o întâlnire cu tinerii antreprenori din Mumbai.  Accesoriile au completat discret ținuta: un clutch Mulberry și o pereche de pantofi roz pal.

Stil Bollywood

La un eveniment caritabil, Ducesa a îmbrăcat o rochie albastră, cu inserții strălucitoare, creată de Jenny Packham în stil Bollywood, iar ducele a purtat un smoking impecabil.

Se pricepe la crichet

Kate și-a arătat abilitatea ca jucătoare de cricket într-o fotografie care a făcut înconjorul lumii. Ea a participat la un meci de cricket pe care l-au jucat în compania copiilor din zonele defaforizate ale orașului, alegând să poarte, cu această ocazie, o rochie casual și foarte colorată, boho șic, creată de Anita Dongre.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări