Topul vedetelor care nu au terminat liceul

18 ianuarie 2016 Societate
 
 

Se spune că “America este ţara tuturor posibilităţilor!” și sunt multe cazuri care demonstrează această zicală. Iată câteva exemple de vedete care au cunoscut un succes uriaș, deși nu au nici măcar 12 clase.

55ed309eb0031dcd9a1b3f6c0b955ce2_M

Unele au renunţat la şcoală, fiind convinşi că drumul lor în viaţă trebuie să fie altul. Altele au fost silite să-şi întrerupă definitiv studiile. Şi unele, şi celelalte au fost salvate de talentul imens de care dispun.

Quentin Tarantino s-a lăsat de şcoală în clasa a 9-a, pentru că nu avea timp să se dedice pasiunii sale: filmul. A făcut cursuri de actorie, a jucat în teatrele pentru amatori şi a lucrat la un magazin de închiriere de casete video. A câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii Bafta şi un Palme D’Or. Are o avere de 90 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr. şi-a început cariera în copilărie, aşa că nu e de mirare că la 16 ani a decis să renunţe la şcoală şi să plece la New York, în căutarea faimei. A jucat în 77 de filme, 5 seriale şi deţine o avere de 250 de milioane de dolari.

După divorţul părinţilor săi, Robert de Niro a fost plimbat din şcoală în şcoală, pentru ca – la 17 ani – să renunţe definitiv. A urmat, însă, cursuri de actorie. A jucat în 98 de filme, a produs 29 de pelicule, are 2 Oscaruri, 2 Globuri de Aur şi o avere de 150 de milioane de dolari.

6880587-hilary-swank

 

Pe lista numelor mari de la Hollywood fără prea multă școală se mai află Nicolas Cage, Tom Cruise, Hilary Swank, Jim Carrey și Nicole Kidman.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări