Valeria Bobocel, cunoscută drept clovnul Naftalin, a murit la 46 de ani. Fiul său, sfâșiat de durere, a transmis mesajul…

06 noiembrie 2017 Societate
 
 

Doliu în lumea circului! Artista de circ și entertainment, Valeria Bobocel, s-a stins prematur din viață, după ce sâmbătă a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în baie. Anunţul trist a fost făcut de o jurnalistă de la portalul kp.md, prietenă cu Valeria, iar vestea a șocat pe toată lumea. Cei care au cunoscut-o şi-au exprimat regretul cu privire la trecerea în nefiinţă mult prea timpurie.

Fire puternică şi ambiţioasă, Valeria a luptat din răsputeri să țină sub control starea fiului său, Alex Boboc (17 ani), care este imobilizat într-un scaun cu rotile, suferind de distrofie musculară Duchenne.

Atât în viață, cât și pe reţelele de socializare, Valeria era foarte activă. În una din ultimele postări ale sale era foarte fericită, împărtășind bucuria unui nou look.

În ciuda greutăților pe care le avea, artista era mereu cu zâmbetul pe buze și se bucura de viaţă şi de meseria pe care o avea.

Deşi a trecut foarte greu peste şocul veştii primit, fiul său, Alex Boboc, a găsit puterea de a posta un mesaj pe contul lui de Facebook.

“O să continui ceea ce ai început. Îți mulţumesc, mama, pentru tot ce ai făcut pentru mine. Vei fi mereu în inima mea!!!”

Valeria Bobocel va fi înmormântată marți, pe 7 noiembrie 2017. Prietenii său au lansat și un apel de solidaritate, iar cei care pot da o mână de ajutor sunt rugați să ia legătura cu familia la numărul de telefon 067377355 sau pe adresa: Bd. Cuza Vodă 13/5, Chișinău.

Drum în lumina, Valeria! Condoleanțe familiei!


 
 

Recomandări