Vedete bine îmbrăcate la Grammy 2018. Ținute bazate pe tonuri de negru, carourile și dantela au dat tonul celor mai frumoase outfituri!

29 ianuarie 2018 Noutăți
 
 

Ieri, vedetele s-au strans la Hollywood pentru decernarea premiilor Grammy. Ediția de anul acesta a fost de-a dreptul specială: ținute fabuloase, coafuri răvășitoare, cupluri hot și, mai ales, o campanie umanitară care ia amploare peste Ocean – așa aș putea caracteriza Gala Premiilor Grammy 2018!

Vedetele și-au ales cele mai frumoase ținute și au defilat pe covorul roșu, gata să atragă toate privirile și să devină noi surse de inspirație pentru look-urile tale din sezonul care urmează. Ținute bazate pe tonuri de negru, carourile și dantela au dat tonul celor mai frumoase outfituri.

Mai mult decât atât, pe covorul roșu a fost prezent, la mai multe vedete bine îmbrăcate de la Grammy 2018, un trandafir alb. De ce? Îți amintești cum la Globurile de Aur toate actrițele au purtat negru și o insignă cu Time’s Up? De această dată, trandafirul alb a fost un semn de susținere și luptă împotriva hărțuirii sexuale!

În continuare, te invit să descoperi cele mai bine îmbrăcate vedete la Grammy 2018:

Chrissy Teigen și John Legend vor deveni în curând părinți, iar aseară, pe covorul roșu, Chrissy a arătat fabulos la brațul iubitului ei, viitoarea mamă având o rochie argintie superbă!

Hailee Steinfeld a purtat o rochie albă, asortată cu o pereche de cizme violet, metalice!

Rita Ora este una dintre cântărețele care a purtat un trandafir alb, în semn de susținere pentru campania Time’s Up!

Lady Gaga într-o ținută glam!

Victor Cruz, extrem de sexy într-un costum elegant!

Rapperul Rick Ross a fost exccentric ca întotdeauna.

Lana del Rey a purtat o rochie lejeră, cu accente strălucitoare!

Anna Kendrick a purtat un costum cu accente masculine, combinat cu un top din dantelă – o alegere inspirată!

Sursa


 
 

Recomandări