Verde, culoarea anului 2017. VEZI cu ce nuanțe poate fi combinată

18 ianuarie 2017 Noutăți
 
 

Culoarea anului 2017 este o nunață crudă și proaspătă de verde. Ceea ce ne duce cu gândul la natură, renaștere, prospețime și echilibru.

Culoarea anului 2017 este culoarea abundenței și a prosperității, nu e întâmplător că unii bani au această culoare. Vestimentația noastră trebuie să conțină cel puțin o piesă verde, iar accesoriile în această nuanță sunt un must have pentru anul viitor.

“Culoarea aceasta aduce o notă răcoritoare şi impune nevoia de a explora, de a experimenta şi de a reinventa. Acest verde ne oferă speranţa că vom învăţa împreună pe fondul unui peisaj politic complex la nivel global”, scriu reprezentanţii Pantone.

Greenery este versatilă și plină de vitalitate

Verdele greenery are atât tonuri calde, cât și tonuri reci de culoare, ceea ce îți va lărgi puțin sortimentul de culori cu care îl poți îmbina.

Pe lângă non-culori, alb, negru și gri, cu care arată excelent, greenery poate fi combinată, spun specialiștii, cu alte culori vii – corai, fuchsia deschis, mov lila, albastru marin, mov simplu, galben, portocaliu, albastru aprins, roz deschi, turcoaz, galben pal etc. -, dar și cu nuanțe de pământ și naturale, sobre, precum verde închis, nuanțe de marouri, nude, bej, cărămiziu, mahogany, mov prună, kaki, roz pudră, alb gălbui, galben muștar, albastru închis ș.a.

Se potrivește perfect și cu pasteluri de diferite culori, printre care și culorile anului trecut, roz cuarț și bleu serenity.

Alege și tu verdele lime anul acesta și nu numai că vei fi în ton cu tendințele, dar te vei umple instant de vitalitate.

Text: Sabina NICOLAEV


 
 

Recomandări