Victoria și David Beckham, escapadă romantică la Paris!

19 ianuarie 2018 Societate
 
 

Victoria și David Beckham sunt două persoane foarte ocupate, fiecare dintre ei având propriile proiecte în care sunt implicați, dar își găsesc timp pentru a petrece momente împreună și a ține aprinsă flacăra iubirii. Recent, și-au făcut bagajele pentru a face o escapadă în cel mai romantic oraș din lume, Paris.

Victoria împătășește numeroase fotografii cu prietenii săi virtuali pentru a-i ține la curent cu cele mai recente evenimente din viața ei, și nu a făcut o excepție nici de această dată. Soția fostului fotbalist, a distribuit prietenilor săi o fotografie dintr-un restaurant exclusivist din Paris. În ciuda atmosferei de poveste și a decorului extraordinar, David Beckham nu pare prea bucuros să pozeze alături de soția lui .


Zâmbetul său este unul forțat și nu manifestă niciun semn de apropiere către Victoria, care îl ține în brațe, privind serios către aparatul de fotografiat. Imaginea încărcată de Victoria nu a rămas fără aprecieri din partea fanilor, dar a primit și comentarii negative.

“El nu o atinge, iar ea se ține scai de el ca și cum ar încerca să demonstreze că îi este stăpână, groaznic, este penibilă”, a fost unul dintre mesaje, potrivit dailymail.co.uk.


Victoria a ținut să le distrubuie fanilor imagini din camera de hotel în care a fost cazată, ba chiar a fotografiat și cada de baie, cu baterie suflată cu aur. Fosta componentă Spice Girls a demonstrat că are simțul umorului și a încărcat o poză din lift, în care a făcut referire la asemănarea dintre modelul avut de rochia sa și modelul existent pe unele canapele.

“Nu este nimic cu o canapea într-un lift”, au fost cuvintele pe care le-a adăugat în descrierea imaginii.

Recent, Victoria a iscat o dezbatere amplă după ce a folosit o imagine a unui manechin subponderal pentru a promova o coelcție de haine. Internauții au condamnat-o pentru alegere și au acuzat-o de faptul că acordă un exemplu negativ fetelor din întrega lume, promovând o imagine nesănătoasă și un ideal de frumusețe anormal.

Sursa


 
 

Recomandări