Vitali Cipileaga lansează astăzi, oficial, prima sa carte, „De vorbă cu Emma”

05 noiembrie 2015 Cărți & Filme
 
 

În această seară, 5 noiembrie, cunoscutul blogger Vitali Cipileaga lansează, oficial, prima sa carte, „De vorbă cu Emma”, care a reușit performanța de a se clasa pe locul 1 în topul bestseller.md, încă din prima zi de precomenzi.

vitali cipileaga

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Convention Center, începând cu ora 17:00. Alături de Vitali Cipileaga, la eveniment vor fi prezenți și actorii Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu, precum și instrumentiști de la Chişinău Youth Orchestra.

“Vă aștept pentru a sta ,,De vorbă cu Emma”, dar și cu mine. Gândim pentru voi niște momente de suflet adunate într-o seară frumoasă de noiembrie. Vei trăi o poveste, una în care te vei regăsi și pe care o vei ține minte. Aștept cu drag toți doritorii de a participa la lansarea cărții!”, a scris Vitalie Cipileaga pe Facebook.

portfolio-1

De-a lungul timpului, textele de pe blogul lui Vitalie Cipileaga, cu mii de accesări online – De Vorbă cu Tine – au fost preluate de presă, de alți bloggeri și de cititori. Oamenii s-au regăsit în cuvintele lui sau pur și simplu au apreciat stilul și au început să și le trimită unii altora.

Cartea „De vorbă cu Emma” va fi însoțită și de eBook și Audiobook și în seara lansării va putea fi cumpărată la un preț promoțional, de 159 lei, cu dedicație.

Potrivit autorului, Emma e povestea de dragoste pe care o trăiește o femeie, Emma sunt lecțiile de viață, planurile de viitor și emoțiile pe care le simte o femeie alături de un bărbat.

 

Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. –Vitalie Cipileaga.

Text: Alina MATEI


 
 

Vezi mai multe despre:

Recomandări