Vladimir Putin s-a însurat în secret?

06 septembrie 2017 Societate
 
 

Bombă! Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a însurat în secret la cei 64 de ani ai săi, susţine tabloidul britanic “The Sun”.

Recent, gimnasta de 34 de ani, Alina Kabaieva, s-a afişat în public, în Italia, cu o verighetă, semn că s-a măritat în secret. În urmă cu aproape o lună, liderul de la Kremlin a fost văzut în compania unei femei misterioase în timpul unei vizite incognito la o mănăstire.

Recent, însă, apariţia în public, la un eveniment din Italia, a gimnastei Alina Kabaieva, 34 de ani, cu un inel cu perle a lansat zvonul că s-ar fi cununat în secret.

Despre ea s-a spus încă din 2014, când Vladimir Putin a divorţat de Liudmila Putina (59 de ani), că ar fi amanta oficială a preşedintelui rus.

Chiar dacă surse de la Kremlin au dezminţit informaţia potrivit căreia Vladmir Putin s-ar fi recăsătorit, fosta antrenoare a laureatei cu aur la Olimpiadă a ridicat şi mai multe semne de întrebare. Irina Viner, soţia miliardarului care deţine clubul de fotbal britanic Arsenal, Alişer Usmanov, a declarat:

„Când Alina va considera că a sosit momentul va vorbi ea. Până atunci eu mă bucur pentru ea”.

Putin s-a însurat cu Liudmila Putina în 1983 şi au divorţat în 2014. Au două fiice împreună, pe Maria Putina, de 32 de ani, şi Ekaterina Putina de 31 de ani.

Conform presei britanice, Putin şi Kabaieva au devenit părinţi în 2015, când fosta gimnastă a născut în mare secret în Elveţia.

Sursa


 
 

Recomandări