Zinaida Julea îşi serbează ziua de naştere. La mulţi ani!

02 decembrie 2017 Societate
 
 

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Zinaida Julea, își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Interpreta, Artistă a Poporului, deţinătoare a Ordinului Republicii, cu o experiență cuprinzătoare, atât pe scenele spectacolelor de folclor, cât şi în alte segmente ale vieţii culturale, spune că este fericită pentru că are alături familia, oameni dragi sufletului și prieteni minunați. Primii care i-au urat La Mulți Ani și au felicitat-o a fost fiica sa, Zînica, și ginerele Sergiu!

De ziua ei, cântăreața de muzică populară a fost felicitată, în direct, și la emisiunea “Bună Dimineața de Weekend”, la TV Moldova1. Cu această ocazie, artista a dezvăluit că și-a început ziua frumos, lucrând la versurile unei piese.

“M-am trezit la 5 dimineața și am completat cu câteva versuri un cântec la care lucram de mai mult timp și iată mi-a venit inspirația azi”, a declarat interpreta.

De ziua sa, Zinaida Julea a transmis, prin intermediul emisiunii, un frumos mesaj pentru cei care o îndrăgesc și o ascultă cu mare drag.

“Vă mulțumesc și vă urez tuturor sănătate și Doamne ajută!”

La ceas aniversar, ne alăturăm familiei, prietenilor, şi celor care o îndrăgesc pentru a-i transmite multă putere de muncă, sănătate şi un călduros „La Mulţi Ani!”.

Text: Alina MATEI


 
 

Recomandări