Zodii în care se nasc cele mai sexy femei. Cine cucerește din prima!

06 ianuarie 2017 Astrologie
 
 

Astrologii sunt de părere că unele semne zodiacale imprimă nativelor trăsături aparte, care le fac foarte atractive în ochii bărbaților. Zodii în care se nasc cele mai sexy femei? Nu vrem să-ți stricăm surpriza, așa că descoperă mai multe în textul de mai jos.

seductie

Deși trăsăturile pe care le au de la astre nu definesc femeile în totalitate, se poate vorbi totuși despre zodii în care se nasc cele mai sexy femei și se poate face o clasificare a acestora, scrie huffingtonpost.com.

Zodii în care se nasc cele mai sexy femei:

Berbec

Pe primul loc pe lista cu zodii în care se nasc cele mai sexy femei se află zodia Berbec. Fiind guvernată de planeta Marte, femeia Berbec are un farmec irezistibil și o capacitate remarcabilă de a atrage toate privirile asupra sa. Iubește cu patimă și foc și nimic nu îi poate stă în cale, ceea ce înseamnă că întotdeauna va câștiga atunci când vine vorba de viața amoroasă.

Taur

Guvernată de planeta Venus, femeia Taur este mereu în contact cu instinctele materne și reușeste să cucerească orice bărbat. Este senzuală, atractivă și misterioasă.

Rac

Femeia Rac este visul oricărui bărbat, fiind blândă, atentă și calmă. Totodată, ea dă dovadă de foarte multa bunătate și înțelegere, ceea ce înseamnă că niciun bărbat nu-i poate rezista. Deși nu are foarte multe calități fizice care o pun în valoare, femeia Rac iubește cu tot sufletul, iar acest lucru o face specială în ochii bărbaților.

Leu

De pe lista cu zodii în care se nasc cele mai sexy femei nu putea să lipsească Leoaica. Plină de energie, cu poftă de viață și având un fizic atrăgător, femeia Leu reușește să pună pe jar inima oricărui bărbat. Guvernată de Soare, ea știe cum să fie în centrul atenției și să obțina ce își dorește, așa că se poate spune că nimic nu este imposibil pentru ea. Îi plac provocările și nu pierde aproape niciodată.

Fecioară

Femeia născută în zodia Fecioara are o eleganță și un șarm aparte, ceea ce înseamnă că îi este foarte ușor să iasă în evidență sau să facă orice bărbat să se îndrăgostească de ea. Este perfecționistă de fel, așa că detaliile sunt importante pentru ea. Aproape nimic nu-i scapă din vedere, iar în relația de cuplu reușește să impresioneze și să dea dovadă de foarte multă afecțiune. Totuși, există riscul ca această nativă să calce strâmb.

Scorpion

Femeia Scorpion iubește intens, este misterioasă, adoră orice devine periculos și riscant atunci când vine vorba de viața amoroasă și nu stă prea mult pe gânduri atunci când își dorește ceva cu adevărat. Îi place să își asume riscuri și are un potențial foarte mare. Poate cuceri orice bărbat, știe să își pună în valoare calitățile și fiecare mișcare a sa este foarte bine calculată. Este o persoană foarte plăcută, însă nu este bine să fie provocată, pentru că răzbunarea sa poate întrece toate limitele.

Deși celelalte zodii precum Gemeni, Balanță, Săgetator, Capricorn, Vărsător și Pești nu se află în acest top cu cele mai bune zodii pentru femei, acest lucru nu înseamnă că nu au calități care să le pună în valoare. De exemplu, femeia Balanță are un rafinament și o eleganță aparte. Femeia Gemeni știe să își impună punctul de vedere, femeia Capricorn pune accent pe familie și copii, femeia Vărsător iubește într-un mod profund, iar femeia Pești are o candoare aparte.

Sursa


 
 

Recomandări