„Simți că iei foc”! Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri incredibile după ce a făcut coronavirus

„Simți că iei foc”! Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri incredibile după ce a făcut coronavirus

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, are coronavirus. 

În plină pandemie de coronavirus, Ana Maria Ciaușu, care în prezent face parte din lumea politică, a revenit în atenția presei, după ce a contactat virusul Covid-19. Potrivit jurnaliștilor de la Redactia.ro, femeia în vârstă de 42 de ani a aflat pe 13 iulie că este bolnavă, iar de atunci este internată în spital.

„S-a declanșat un atac de panică extrem de violent pe care nu l-am mai putut controla și așa am ajuns în spital. Asta ca o etapă de început”, a spus Ana Maria Ciaușu.

Ana a povestit ce a simțit atunci când s-a infectat cu coronavirus și susține că nu este o simplă răceală, cel puțin, nu în cazul ei. Potrivit acesteia, a avut dureri de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsă de aer, dureri în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de oase. De asemenea, Ana Maria Ciașu a mențioant că tratarea virusului este dureroasă, având în vedere că medicamentația are efecte greu de îndurat.

„Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la doi metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul”, mai spune Ana Maria.

La momentul actual, ea este internată în spital și speră să scape cât mai curând de acest virus. 

Pe numele real Paul Surugiu, artistul a format un cuplu cu Ana Maria timp de patru ani, iar multe persoane din jurul celor doi vorbeau despre căsătoria lor. Din păcate, relația s-a terminat, iar cei doi au mers pe drumuri total diferite.

Sursa

Recomandări