“Spiritul Americii" la Casa Albă: Melania Trump a dat startul sărbătorilor de iarnă

“Spiritul Americii" la Casa Albă: Melania Trump a dat startul sărbătorilor de iarnă

Sezonul sărbătorilor de iarnă a fost deschis în mod oficial și în Statele Unite! Pentru cel de-al treilea Crăciun petrecut la Casa Albă, Prima Doamnă, Melania Trump, a ales ca tematică „Spiritul Americii“ în ceea ce priveşte decoraţiunile.

„Spiritul Americii strălucește în Casa Albă! Sunt încântată să arăt această expoziție frumoasă de patriotism pentru ca toată lumea să o vadă și sunt entuziasmată ca toți să se bucure de frumusețea sezonului de Crăciun!”, a scris Prima Doamnă pe Twitter, postând și un clip video, în care aceasta admiră noile decorațiuni.

În clipul de aproape un minut, soția lui Donald Trump, îmbrăcată cu o haină crem, o rochie asortată și pantofi cu toc stiletto, se plimbă pe holurile Casei Albe, admirând decorațiunile și instalațiile de Crăciun.

Bradul oficial al Casei Albe are o înălțime de 5,5 metri și este dcorat cu flori de hârtie realizate manual, care reprezintă fiecare dintre cele 50 de state federale. De asemenea, unul dintre brazi este decorat cu o tablă de scrabble în miniatură, pe care se poate citi ”Be Best”, titlul campaniei anti-bullying inițiate de Melania Trump.

Un alt brad a fost amplasat în Aripa de Est a Casei Albe, iar acesta a fost decorat cu steluțe aurii și cu ghirlande patriotice, iar bradul le este dedicat celor care au pierdut pe front membri ai familiei.

Din decorațiunile de Crăciun mai fac parte și Casa Albă realizată din turtă dulce și alte obiective binecunsocute, cum ar fi Statuia Libertății, Muntele Rushmore, Liberty Bell sau Acul Spațial.

Mulţumesc întregului personal şi voluntarilor care au muncit pentru a pregăti Casa Albă pentru Crăciun. Vă doresc tuturor un Crăciun Fericit şi un An Nou Fericit!, a transmis Prima Doamnă a SUA.

Precizăm că anul trecut, decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă ale Melaniei Trump au fost îndelung criticate, deoarece acestea semănau mai mult cu decorul unui film de groază decât cu cel feeric, specific sărbătorilor de iarnă.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări