10 culori în tendințe pentru iarna 2019

10 culori în tendințe pentru iarna 2019

Experții Institutului Pantone au stabilit 10 cele mai actuale nuanțe pentru iarna 2019 care te pot inspira atunci când îți alegi ținuta de fiecare zi sau look-ul de seară. Să vedem în cele ce urmează ce nuanțe sunt în tendințe în această iarnă!

1. Red Pear

Culoarea unei pere de coapte sau, mai degrabă, un roșu intens și luxos, cu un subton pronunțat de bordo. Anume Red Pear, care arată minunat în look-uri monocromatice, a devenit principala nuanță în acest sezon. Dacă se dorește, aceasta poate fi combinată cu alte nuanțe estompate din paleta trendy pentru toamnă-iarnă, de exemplu, cu culoarea clasica Sargasso Sea.

2. Valliant Poppy

O altă nuanță de roșu. Intensă și expresivă, deschisă și ispititoare, nuanța caldă a macului intră cu forța în paleta de culori la modă. Și nu contează că triumful acestuia răsună în iarna rece, deoarece acesta nu este un sezon potrivit pentru o culoare temperamentală și colorată.

Această culoare atrage toată atenția asupra sa, astfel încât poți construi look-uri monocromatice complet roșii, dar și în combinație cu nuanțe mai calme, de exemplu, cu Nebulas Blue.

3. Nebulas Blue

Antipodul macului emoțional și curajos, o nuanță liniștită a umbrelor de seară care calmează și alunga gândurile rele. Nebulas Blue este liniștită și senină, o nuanță destul de intensă de albastru. Această culoare arată bine atât solo, cât și în combinație cu toate nuanțele de roșu, inclusiv cu Valliant Poppy și Red Pear, relevante în acest sezon.

4. Ceylon Yellow

Culoarea radiază căldură și calm. Se aseamănă cu ceaiul parfumat Ceylon cu scorțișoară.

Notele picante transformă Ceylon Yellow într-una dintre cele mai neobișnuite nuanțe ale paletei de culori din acest sezon. În ciuda unicității acestei culori, arată armonios cu multe nuanțe: de la vișiniu la negru și maro.

5. Martini Olive

Verde estompat cu note de coajă lemnoasă. Culoare rafinată și ambiguă. Părea a fi creată pentru costumele lorzilor englezi. Orice costum în aceasta culoare va deveni un atribut subtil al vieții mondene. Aceasta nuanță complexă este combinată în mod ideal cu culoarea gri și albă, inclusiv cele cu de baza Tofu și Quiet Gray.

6. Russet Orange

Russet Orange poate fi cu greu numită nuanța adevărată de toamnă, ea seamănă mai mult cu o portocală suculentă. Culoarea va arăta grozav în ținutele de iarnă, conferind look-ului zilnic o ușoară dispoziție de vară.

7. Ultra Violet

Culoarea a rămas în ratingul nuanțelor la modă și a trecut în mod confident din sezonul cald în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Acest lucru nu este surprinzător. Ultravioletul misterios și neon este ideal pentru oameni creativi. Ultra Violet arată interesant cu multe nuanțe, creând imagini cu adevărat puternice.

8. Crocus Petal

Crocus Petal este o nuanță ușoară, proaspătă și primăvăratică, cu note blânde de lavandă. Greutatea și puritatea petalelor de crocus amintesc că după înghețuri va veni neapărat primăvara caldă. Aceasta nuanță de liliac arată cel mai bine solo sau cu o paletă neutră de nuanțe ușoare.

9. Limelight

Aceasta este o nouă interpretare a culorii acide Lime Punch, care a apărut în primăvara acestui an și a cucerit totul cu aciditatea sa incredibilă.

O nouă versiune a culorii galbene de vară care treptat a migrat în ținutele de iarnă, adăugând o picătură de soare și distracție.

10. Quetzal Green

Un verde saturat, cu un subton de albastru. Nu prea poți determina ce are mai mult – albastrul oceanului sau frunzișul verde. Pentru a înțelege mai bine, atrage o privire la penajul frumos al Quetzalului splendid.

Ce culoare ți se potrivește cel mai bine?

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări