10 idei de cadouri pentru 8 martie. Ce să cumperi pe lângă flori

10 idei de cadouri pentru 8 martie. Ce să cumperi pe lângă flori

8 martie „sapă” adânc în buzunarele domnilor dacă vor să rămână domni… Iată câteva idei de cadouri pe care ai putea să le oferi ființei iubite, pe lângă flori.

Bijuterii

De aur, de argint, cu cristale Swarovski, cu pietre prețioase sau semiprețioase, orice femeie adoră bijuteriile. O poţi surprinde, de 8 martie, cu o pereche de cercei, o brățară sau un lanţ cu pandativ.

Eșarfă

Cadoul care merge la țintă cu orice ocazie este o eșarfă. Din imensa ofertă existentă pe piață mai rămâne să alegi modelul, culoarea și ce imprimeuri i-ar plăcea iubitei să poarte pe o eșarfă.

Un voucher la coafor

Un alt mod de a o răsfăţa, odată cu venirea primăverii, este şansa de a-şi schimba look-ul. Acest cadou este indicat pentru doamnele şi domnişoarele care nu au încă un stilist personal sau care sunt dispuse să facă o schimbare din acest punct de vedere.

Parfum

Dacă îți cunoști bine iubita, atunci vei ști ce parfum să-i faci cadou. La fel de bine-venit este orice fel de produs cosmetic, mai ales natural, de la cremă de corp la cremă… antirid. O scutești de o „sesiune” de shopping, pentru că oricum și le-ar lua ea dacă nu i le faci tu cadou.

Geantă

Pentru că oricâte ar avea, tot îi mai trebuie una! Nu mai vorbim cât îi face plăcere, oricând, o geantă nouă.

Abonament la sala de fitness/piscină

Gimnastica, trasul de fiare, înotul, masajul, dacă sunt făcute zilnic, după un program stabilit de un specialist, „pavează” drumul spre un trup sănătos și armonios.

Gadget-uri

Un telefon, o tabletă ultraperformantă, un ceas de fitness, o ramă foto personalizată, tot ce ține de boom-ul informatic actual, nu poate decât să încânte și să rămână dovadă palpabilă mult și bine a sentimentelor sincere, care nu țin cont de preț.

Week-end romantic

Ia-ți iubita și evadați undeva unde să aveți posibilitatea să vă răsfățați și să vă relaxați așa cum meritați. O ședință la SPA, plimbare, shopping, film, teatru și două nopți la hotel vor completa un week-end romantic de neuitat.

Şedinţă de tratament cosmetic la SPA

Răsfaţă-ți mama sau partenera de viaţă, oferindu-i cadou de 8 martie o şedinţă de tratament cosemtic la un salon SPA. Cu siguranţă vei reuşi să îi faci o surpriză plăcută.

Masaj de relaxare

La început de primăvară îți poți răsfăţa iubita cu un masaj de relaxare, realizat profesionist, cu uleiuri aromatice, exotice care o poate ajuta să scapă de grijile cotidiene. Un asemenea cadou va fi extrem de apreciat de femei care, de multe ori, duc pe umerii lor poveri sau griji mult prea mari.

Text: Sabina NCIOLAEV

Recomandări