10 influenceri de la care poți învăța să te dezvolți

10 influenceri de la care poți învăța să te dezvolți

Am auzit de nenumărate de ori termenul de „influenceri”, chiar urmărim și noi destul de mulți pe social media, dar încă nu înțelegem totul despre prezența lor pe Internet. Pe scurt, influencerii sunt persoane desemnate a fi lideri de opinie.

Pentru că dispun de mijloace de prezentare media și de un public deja format, multe branduri aleg să își promoveze produsele și serviciile prin intermediul lor. Dar aceste persoane nu sunt doar mijloace de marketing. Cariera lor a început cu promovarea unor valori și tocmai de aceea am alcătuit o listă cu influenceri de la care putem învăța să ne dezvoltăm.

1. Cassey Ho

Cassey a început cu un canal de YouTube în care prezenta exerciții de pilates. De la începutul carierei sale și până în prezent s-a confruntat cu numeroase dificultăți, dar în ciuda acestora a reușit să își creeze un brand personal, să încurajeze un număr foarte mare de persoane să facă mișcare și să promoveze pozitivitatea. Prin intermediul canalului ei de YouTube, a paginii de Instagram și a aplicației construite de ea Blogilates, Cassey încurajează un stil de viață echilibrat și reprezintă un real exemplu.

2. Cholé Bleinc

Cholé este un influencer de origine franceză care promovează conceptul că viața merită trăită (la vie vaut la peine d’être vécue) indiferent de circumstanțe. Tânăra a suferit pentru o perioadă lungă de timp de depresie, a fost dezamăgită de ea atât fizic, cât și mental. A primit ajutorul de care a avut nevoie, iar de atunci și-a promis că îi va ajuta pe cei care și-au pierdut speranța prin a le arăta câte lucruri bune există. Fiind îndrăgostită iremediabil de înot, și-a creat propriul brand de costume de baie și postează permanent despre aventura ei pariziană.

3. Ulrikke Falch

Serialul norvegian SKAM a devenit atât de popular încât producători din lumea întreagă au decis să refacă ecranizarea cu o versiune din țara lor. Ulrikke Falch a interpretat-o în serial pe Vilde Lien, o tânără care se confrunta cu imagine negativă de sine, se subaprecia și avea o obsesie despre felul în care arată. Norvegianca a fost determinată să reprezinte acest personaj întrucât și ea se confrunta cu aceste probleme. În acest moment, Ulrikke promovează valori umane și încurajează toate tinerele femei prin activitatea sa.

4. Chiara Ferragni

Ai auzit de blogul The Blonde Salad? Chiara, bloggerița de origine italiană și-a început activitatea legată de fashion în 2008. Pe atunci nimeni nu înțelegea de ce își fotografia ținutele, de ce analiza creațiile noi apărute și participa la toate evenimentele legate de fashion. 10 ani mai târziu, Chiara are propriul brand, a apărut pe copertele revistelor de modă din lumea întreagă și a colaborat cu designeri precum Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Fendi și mulți alții. The Blonde Salad este acum un exemplu demn de urmat în ceea ce privește antreprenoriatul, dar și stilul de viață.

5. Nikkie de Jager

Contul cunoscut cu numele de NikkieTutorials are în prezent potențial de brand. Tânăra de origine olandeză a fost întotdeauna judecată pentru felul în care arată. Dar persoanele rău-voitoare nu au putut-o determina să renunțe. Tutorialele ei de machiaj sunt acum recunoscute, a reușit să colaboreze cu branduri importante din industrie și continuă să promoveze frumusețea indiferent de formă.

6. Lewis Howes

Lewis este recunoscut de New York Times ca un autor faimos și deține unul dintre cele mai bune podcasturi din lume. Este un maestru al cuvintelor și o persoană foarte dezinvoltă. Nu se sfiește nici din a posta citate, exerciții sportive sau articole despre unghiul său pozitiv de abordare a lucrurilor, fiind astfel o reală sursă de inspirație.

7. Joel Contartese

Joel Contartese este un brand strategist și digital marketer american. Profilul lui de Instagram reușește să combine activitatea sa cu fotografii deosebit de satisfăcătoare din punct de vedere vizual din Los Angeles și din locurile pe care le vizitează. Dacă vrei să urmărești o persoană de succes, Joel poate să-ți prezinte comuniunea dintre business și lifestyle.

8. Brian Evans

Brian a început prin a crea conținut media, atât fotografic cât și video, iar acum este fondator al publicației online Influencive și asociat al Entrepreneur și Forbes. Evans se axează pe inspirarea și sprijinirea celorlalți. Astfel, indiferent dacă ai nevoie de consultanță în afaceri sau ai nevoie de un boost de energie pozitivă, conținutul postat de Brian este potrivit pentru a-ți oferi încredere în forțele proprii.

9. Elena Shamis

Elena este un fotograf și content creator care postează despre călătoriile sale și experiențele pe care le are în jurul globului. Fotografiază peisaje, detalii ale naturii, arhitectură și chiar portrete. Tehnica ei de fotografie și de prezentare a atras un număr de 173 de mii de urmăritori. Concluzia pe care o putem trage este aceea că prin multă muncă, pasiune și dedicare constantă putem să atingem orice obiectiv ne propunem.

10. Kiki – The Blonde Abroad

Kiki este cunoscută pentru numărul de oameni pe care i-a inspirat să înceapă să scrie. Persoanele care trăiesc doar din călătorit ni se par desprinși din basme, dar The Blonde Abroad ne demonstrează contrariul. Tânăra deține în acest moment un blog de succes (cu 7 angajați care o ajută să îl întrețină) și încurajează alte tinere să aibă curajul să călătorească singure, să exprime ceea ce simt în scris și chiar să își susțină opiniile atât în online, cât și în viața reală. Sursa

Recomandări