10 oraşe pe care trebuie să le viziteze o fashionistă!

10 oraşe pe care trebuie să le viziteze o fashionistă!

Dacă eşti pasionată de modă şi de marile firme, de shopping şi de bulevarde elegante, unde îţi poţi împlini toate visele, atunci trebuie să ai pe lista de travel oraşele de mai jos.

 

Sunt obligatorii pentru orice femeie trendy, care vrea sa ia pulsul modei din marile capitale/oraşe ale lumii. Probabil că ai fost în câteva dintre ele, dacă nu chiar în toate, şi atunci te felicitam! Haideţi să vedem unde ne planificăm următoarea vacanţă…

1. New York City

Este fără îndoială cel mai atrăgător oraş din lume, din punct de vedere al shoppingului. Te vei trezi în situaţia de a nu putea face unele alegeri şi de a cheltui mai mult decât ţi-ai propus, însă merită vizitat.

2. Paris

Este elegant, sofisticat şi exclusivist. Vei mânca cele mai grozave preparate, vei sta la cele mai frumoase hoteluri, însă cumpărăturile necesită un buget ridicat. Totuşi, Parisul rămâne cel mai romantic oraş al lumii, oraşul care respiră iubire!

3. Londra

Aici vei avea cea mai fantasticăa experienţă din punct de vedere al shoppingului. Chiar dacă sunt preţuri ridicate, mereu există reduceri şi promoţii. În plus, este cel mai vizitat oraş al lumii, un mix de creativitate, lux şi eleganţă.

4. Barcelona

Este un oraş unic: cele mai scumpe magazine din Europa, cea mai frumoasă arhitectură, plaje superbe şi baruri incredibile. Vei reveni mereu cu plăcere!

5. Roma

Este un oraş superb, relaxat şi un adevărat muzeu în aer liber. Chiar dacă Milano este capitala modei şi în Roma poţi merge la shopping, aici găsind mai multe magazine-boutique decât oriunde în altă parte.

6. Madrid

Este un oraş încărcat de istorie şi artă, un oraş vibrant şi un MUST SEE pentru orice fashionistă. În plus, aici găseşti aceleaşi colecţii ca în Barcelona, la preţuri mai mici şi, desigur, vei găşi o mulţime de idei de cadouri.

7. Amsterdam

Este simbolul libertăţii şi al toleranţei, este un oraş incredibil, civilizat, elegant şi curat. Vei găsi aici tot ce îţi doreşti, de la cafenele unice în lume, până la magazine exclusiviste, dar şi lanţuri internaţionale ale marilor branduri.

8. Berlin

Este un oraş care îndrăzneşte să fie diferit. Aici se petrece 24 de ore din 24. Evenimente, concerte, reduceri, filme, festivaluri – le vei găsi pe toate, în orice perioadă a anului.

9. Milano

Aici a început totul, aici se întâmplă totul. În modă, cel puţin. Magazine exclusiviste, modele elegante, restaurante glamour şi hoteluri de vis. Nu este cel mai frumos oraş al Italiei, însă merită vizitat!

10. Istanbul

Oraşul de pe două continente ştie să îmbine perfect tradiţiile cu noutatea. Aici vei găsi atât bazare superbe, cât şi magazine de lux. Iar restaurantele de pe acoperişuri îţi vor oferi o privelişte de neuitat.

Recomandări