10 reguli obligatorii pentru o relaţie fericită!

10 reguli obligatorii pentru o relaţie fericită!

Publicaţia oncewantobeawriter.expertscolumn.com ne face cunoscute cele 10 porunci ale relaţiilor fericite:

DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ - Iubeşte-ţi partenerul necondiţionat.

ÎNCREDEREA – Trebuie să aveţi încredere unul în celălalt. În caz contrar, vor interveni certurile care sunt cei mai mari duşmani ai unei relaţii fericite.

FIDELITATEA – Trebuie să fii fidelă persoanei iubite chiar dacă vizual se poate întâmpla să fii atrasă şi de o altă persoană.

ANGAJAMENTUL– Angajamentul va lua sub umbrela sa relaţia voastră şi o va suda. Dacă ţi-ai asumat un angajament faţă de celălalt cum că el este cel pe care îl iubeşti, poţi lupta împotriva oricări tentaţii care va apărea pe parcurs.

RĂBDAREA ŞI PERSEVERENŢA– Trebuie să dai dovadă de răbdare în fiecare împrejurare a vieţii prin care ai putea să treci alături de partener.

IERTAREA – Învaţă să vă iertaţi unul pe celălalt atunci când unul dintre voi comite o greşeală. Atunci când eşti iertat, bunăvoinţa îşi face întotdeauna loc.

SCUZELE - Învaţă să spui “îmi pare rău”. Uneori, “îmi pare rău” este un cuvânt greu de spus, dar este extrem de important într-o relaţie.

LOIALITATEA - A fi loial înseamnă a avea întotdeauna o recompensă. Înseamnă că inima ta este doar pentru cel iubit.

APRECIEREA - Aprecierea este gratuită. Trebuie să îţi apreciezi partenerul pentru fiecare realizare a sa. Acest lucru îl va face să se străduiască mai mult, atât pentru tine, cât şi pentru a avea şi alte realizări.

DUMNEZEU ca fundament al vostru - Mai presus de toate, include-l pe Dumnezeu în fiecare aspect al relaţiei voastre. Relaţia va fi mai puternică dacă este întemeiată cu Dumnezeu.

Recomandări