10 tipuri de încălțăminte perfecte pentru birou

10 tipuri de încălțăminte perfecte pentru birou

Pantofii au fost și vor fi mereu slăbiciunea femeilor. Și parcă niciodată nu sunt suficienți. Pentru femeile care merg la birou zilnic și care își doresc cu orice preț să se afirme, încălțămintea face parte din secretul succesului profesional și a atitudinii potrivite.

home_incaltaminte

Iată 10 tipuri de încălțăminte, perfecte pentru zilele petrecute la birou!

Înainte de toate, trebuie să știi că încălțămintea cu care mergi la serviciu trebuie să fie confortabilă, potrivită mediului în care îți desfășori activitatea și să fie curată.

O pereche de ghete negre poate fi alegerea ideală în sezonul rece. Este o încălțăminte trendy și comodă.

ghete

Pantofii nude: oriunde, oricând și cu orice ținută! Versatilitatea acestora îți permite să îți accesorizezi orice ținută cu ajutorul lor, indiferent de culorile care predomină.

pantofi nude

O pereche de sandale elegante vor fi cei mai buni aliați în zilele toride la birou... Sunt extrem de feminine și scot în evidenţă orice ţinută.

sandale

În cazul în care te afli printre femeile de carieră care sunt nevoite să meargă pe jos sau să petreacă mult timp în picioare, este indicat să alegi o pereche de pantofi cu tocul mic pentru a te simți confortabil fără a compromite propria eleganță.

pantofi_toc jos

Cizmele înalte sunt ideale pentru a-ți completa ținutele de iarnă.

cizme

Iată o declarație de stil! Alege pantofii care îți pun în evidență personalitatea și combină-i corect cu restul ținutei.

print

Dacă îți petreci o mare parte din zi pe drumuri, de la un birou la altul, alege o pereche de teniși.

tenisi

Balerinii, ideali pentru zilele mai relaxate la birou.

flats

Pantofii negri cu toc sunt indispensabili în garderoba ta. Sunt clasici și întotdeauna de effect. Îți pot completa ținuta office de zi cu zi, indiferent dacă alegi o fustă creion sau o pereche de panaloni din stofă.

toc

Poartă încălțăminte în care să te simți bine! Confortul este factorul cel mai important în alegerea încălțămintei potrivite pentru serviciu. Indiferent de funcția pe care o ai sau de câte ore petreci la birou, trebuie să te simți bine în pantofii pe care îi porți.

Alege întotdeauna încălțăminte de calitate! La serviciu, încălțămintea este purtată în tot felul de condiții și se poate deforma ușor dacă nu este confecționată din material de calitate. Pielea este cea mai bună pentru încălțămintea de serviciu, păstrându-și forma inițiala mai mult timp.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări