12 accesorii pe care fiecare femeie trebuie să le aibă

12 accesorii pe care fiecare femeie trebuie să le aibă

Există accesorii pe care fiecare femeie ar trebui să aibă dacă își dorește să arate foarte bine. Cu toate că nu este recomandat să le utilizezi pe toate în același timp, există întotdeauna o modalitate de a le combina. În fond, accesoriile îți definesc stilul, drept pentru care sunt obligatorii pentru o ţinută impecabilă. Pune accent pe accesorii de calitate și cât mai originale!

accesorii (2)

Iată care sunt cele 7 accesorii cu adevărat obligatorii:

1. Coliere

Aceste accesorii nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Colierul oferă farmec unei ținute obișnuite și te pune în evidență. Le poți purta cu rochii dar și cu blugi și vei arăta de fiecare dată grațioasa. Se recomandă să fie de dimensiuni, forme și culori variate.

2. Inele

Este recomandat să ai inele diferite, care pot fi utilizate în orice moment al zilei și pentru diverse ocazii speciale.
Gândeşte-te cât de simplu poţi accentua o ţinută cu un astfel de accesoriu.cercei3. Cercei

Alege cercei clasici care la multe ţinute, indiferent de vârstă și pe care poţi să-i porţi la mai toate ocaziile formale, petreceri, cocktailuri sau chiar la un interviu de angajare.

accesorii

4. Genți

Geanta este mai mult decât un simplu accesoriu, este un obiect obligatoriu pentru orice ţinută. Fiecare dintre noi ar trebui să avem mai multe modele de genţi, care să se asorteze maimultor ţinute. Astfel, în garderoba ta ar trebui să se regasească o geantă clasică de culoare crem sau neagră pentru o ţinutele office. Un alt model este cel glam – elegant, strălucitor, statement pe care să îl purtăm la petreceri. Evident, avem nevoie şi de o geantă sport care poate fi asortată la o ţinută lejeră: blugi, un tricou, adidaşi sau tenişi.

5. Pălării

Fie că este vorba despre o pălărie de stofă, de pai, o tocă sau chiar o bască, fiecare femeie ar trebui să fie îndeajuns de curajoasă pentru a purta așa ceva pe cap. Pălăriile sunt mereu la modă și reușesc să definească un outfit!

6. Eşarfe

O eşarfă poate compelta orice ţinută, de la cele elegante, până la cele casual. Optează pentru modele colorate şi texturi fine precum mătasea. Eşarfa poate fi purtaă la gât, pe cap, poate înlocui cu succes cureaua unei fuste, rochii sau pantaloni.

7. Ceas

Ceasul oferă grație încheieturii mâinii tale, strălucește, te ajută să ajungi la întâlniri la timp, iar în materie de fashion, sfidează timpul, pentru că nu se demodează niciodată.

1

8. Ochelari de soare

Nici ochelarii de soare nu ar trebui să îți lipsească. Fie iarnă, fie vară, ochelarii de soare sunt obligatorii pentru a te proteja de efectul negativ al razelor ultraviolet, dar și pentru că sunt un accesoriu șic, care te pot face foarte simplu să arăți fabulos! Și nici nu te vei umple de riduri tot încercând să ții ochii cât mai închiți din cauza razelor puternice.

9. Colanți negri

O pereche de colanți pot da senzația unor picioare mai subțiri și te pot salva dintr-o situație în care rochia este prea scurtă. Îi poți purta cu tricouri lungi și îți vor ține de cald pe vreme rece.

pantofi

10. Pantofi cu toc

După zâmbet, nimic nu pune în evidență mai mult frumusețea unei femei decât o pereche de pantofi cu toc. Îți alungesc picioarele, oferă încredere și transmit feminitate. Investește într-o pereche de calitate, chiar dacă are un pret mai ridicat, pentru că diferența este uriașă. Materialele de calitate și atenția acordată modului în care sunt creați se traduce într-un confort sporit pentru picioarele tale, chiar dacă îi porți ore în șir.

11. Balerini

Simpli, peep-toe, cu vârf rotund sau ascuțit, cu ținte sau fundițe, balerinii sunt probabil una dintre cele mai îndrăgite modele de încălțăminte. Sunt comozi, eleganți, feminini, așa că nu ai niciun motiv pentru care să nu înlocuiești modelele mai puțin confortabile de încălțăminte cu o pereche de balerini.

parfum

12. Parfum

Chiar dacă ți se poate părea ciudat să incluzi parfumul printre accesorii, câtă vreme îl porți pe și cu tine înseamnă că el îți completează ținuta. Și, la urma urmei, ce înfrumusețează mai mult o femeie decât un parfum? Studiile au demonstrat că o femeie care se parfumează nu este doar mai încrezătoare în ea și în calitățile ei, ci și în viziunea celor din jur este mai frumoasă. Așadar, un parfum fin nu ar trebui să îți lipsească niciodata din geantă!
Nu uita! Accesoriile pot transforma o ținută banală într-una elegant, ce nu poate fi trecută cu vederea. Secretul constă în combinații!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări