15 idei de tatuaje senzuale pentru femei

15 idei de tatuaje senzuale pentru femei

Tatuajele au devenit un accesoriu la modă odată cu “publicitatea” lor făcută de celebrităţi precum Angelina Jolie, Megan Fox, Pink sau Rihanna, cea din urmă fiind una din principalele surse de inspiraţie, atunci când vine vorba de tatuaje pentru femei.

Fie că le ascunzi sub haine sau le expui la vedere, pe mâini, pe gleznă, pe spate sau în zone mult mai intime, extrem de şic şi neconvenţionale, tatuajele capătă uneori, accente senzuale, misterioase, pline de erotism, în ceea ce priveşte femeile care “le poartă”. Specialiştii în domeniu avertizează însă că, nu trebuie să uităm că tatuajul "va sta cu tine permanent", aşa că înainte să optezi pentru unul asigura-te că o să îţi placă să îl vezi acolo şi peste câţiva ani.

Dacă ești o fire romantică sau preferi un tatuaj cu aspect cât mai feminin, iată 15 idei de tatuaje care pot dezlănţui imaginaţia bărbaților.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări