4 modele de pantaloni ce se poartă în această vară

4 modele de pantaloni ce se poartă în această vară

Atunci când vrei să ai o ținută relaxantă și, totodată, stilată, alege să porți o pereche de pantaloni. Descoperă 4 tipuri de pantaloni la modă în acest sezon!

Pantalonii Cargo

Pantalonii cargo arată ca pantalonii tipici pentru forţele specială din armată, în care predomină buzunarele practice. De regulă, pantalonii Cargo sunt din bumbac, de culoare bej sau olive. Aproape toti designerii care au abordat modele de pantaloni cargo i-au fost asortat cu sandale cu toc sau pantofi înalți. Poți să îi porți și cu bocanci, sandale cu multe curele și talpă plată ori pantofi sport. Însă, efectul maxim îl au când sunt asortați cu tocuri.

Pantalonii palazzo

Pantalonii palazzo se potrivesc perfect pentru vacanță, mai ales pentru serile lungi de vară în care ne place să fim sexy și relaxate. O asemenea pereche de pantaloni, alături de o bustieră cu tăieturi deosebite și o cămașă bărbătească peste, vor forma cu siguranță un outfit confortabil.

Iată câteva idei de ținute cu pantaloni palazzo din care te poți inspira și tu!

Pantalonii evazați

Pantalonii evazați sunt foarte versatili, îi poți purta la birou, alături de o cămașă albă sau la o ieșire cu prietenele și chiar la o petrecere, alături de un top crop și sandale.O astfel de pereche de pantaloni accentuează formele feminine și oferă iluzia optică a unor picioare mai lungi, existând modele potrivite pentru fiecare formă a corpului și înălțime. Pantalonii evazați sunt tot mai prezenți în ținutele de street style ale momentului. 

Pantalonii paperbag

Pantalonii paperbag sunt în tendințe în această vară. Denumirea de “paperbag” vine din cauza asemănării pe care o are, în talie, cu pungile de hârtie. Buclele formate la centură sunt similare cu partea superioară a acestora. Pantalonii paperbag sunt extrem de comozi și ușor de purtat. Pot crea un efect foarte plăcut, subțiind corpul și punând în valoare silueta.

Designul deosebit al acestor pantaloni îi face să devină mai greu de combinat, așa că trebuie să ai mare grijă la ce anume îi îmbraci. Indiferent de mărimea lor, au tendința de a părea largi și umflați, de aceea este important să fii atentă la acest aspect și să îi combini cu un crop top sau ceva strâmt. Acest lucru va contribui la echilibrarea proporțiilor corpului pentru un aspect impecabil.

Recomandări