4 tipuri de amante, preferate de bărbaţi

4 tipuri de amante, preferate de bărbaţi

Un sondaj realizat de site-ul chilian Terra a scos la iveală preferinţele bărbaţilor atunci când vine vorba de relaţii sexuale fără vreo implicare amoroasă.

Iată care sunt cele patru tipologii de femei cu care bărbaţii îşi doresc să aibă o aventură. Adică amantele.

Amanta lipsită de orice fel de inhibiţie

Este vorba de acea femeie căreia nu-i este teamă să încerce lucruri noi din punct de vedere sexual. Pentru ea nu există subiecte tabu şi nici inhibiţii. Este îndrăzneaţă şi ştie cum să se desfăşoare în pat. Această femeie e conştientă de trupul ei şi ştie să-şi pună în aplicare fanteziile proprii şi ale partenerului sexual.

Fantezista

Este acea femeie care debordează de imaginaţie, astfel încât poate transpune în realitate toate dorinţele sexuale ascunse ale partenerului, fără restricţii.

sex

Amanta naivă

Este vorba despre acea femeie care trebuie iniţiată în adevăratele plăceri carnale. Pentru că oricărui bărbat îi place să se pretindă „mare maestru”, cel care s-o iniţieze pe femeie în secretele artei sexuale.

Senzuala

Acesta este unul dintre cele mai căutate tipuri de amantă de către bărbaţii care doresc aventuri pasagere. Aceştia au fost de părere că o amantă poate fi considerată senzuală mai întâi după felul în care se mişcă, şi abia apoi după modul cum vorbeşte şi cum se îmbracă.

„Cu toate aceste clasificări, alegerea unei amante depinde în mare măsură de personalitatea fiecărui bărbat dornic de-o aventură amoroasă fără complicaţii”, au precizat autorii sondajului.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări