5 culori principale care se poartă în sezonul primăvară/vară 2018

5 culori principale care se poartă în sezonul primăvară/vară 2018

Tendințele în moda pentru sezonul primpvară-vară 2018 au atribute clare: îndrăznețe, vibrante, colorate. În atenție sunt 5 culori principale, printre care regăsim galben și roz!

Galben: Meadowlark și lime punch

Prospețimea citricelor îți va reîmprospăta imaginea! Nuanțele văratice de galben sunt deosebite, iar datorită luminozității lor, este foarte puțin probabil ca acestea să treacă neobservate.

Aceste doua culori pot crea un minunat duo, în special în look-urile monocromatice, însă pot contrasta și cu alte culori, precum roșu, alb, roz și, de asemenea, cu texturi argintii strălucitoare și imprimeu de șarpe.

Roșu: Chili oil și cherry tomato

Un amestec picant de roșii cherry și ulei de ardei iute se găsește în aproape toate colecțiile de primăvară-vară 2018. Și în acest sezon roșul stăpânește cu adevărat terenul, deci tot ce trebuie să faci este să decizi o provocare sub forma unui monolook roșu, o imagine bazată pe o singură culoare și nuanță. Dacă dorești să adaugi contrast, atunci nu este nevoie să inventezi nimic – apelează la opțiunile clasice – negru și alb.

Roz: Pink lavander și blooming dahlia

Rozul nu poate lipsi din sezonul primăvară și vară. Și, judecand după tendințele modei din ultimele anotimpuri, culoarea roz pretinde la locul de frunte pe care îl are negrul! Nuanțele actuale sunt liliac (lavandă roz) și piersic (dalie înflorită). Astfel de combinații de culori pot oferi o idee excelentă pentru o imagine de seară blândă și chiar și pentru o nuntă (în caz că nu știi ce să porți în calitate de domnișoară de onoare).

Pentru un look casual, optăm pentru pantaloni cullotes, rochii pufoase, fuste în stil baby doll și îmbrăcăminte în stil lenjerie, toate în roz.

Baby blue

Această nuanță de albastru seamănă cu nuanța cerului senin. În noul sezon, această culoare a atras în mod clar atenția designerilor și, de acum înainte, nu este doar pentru copii! Proaspătă și strălucitoare, această nuanță se potrivește perfect oricărei imagini casual.

Ultraviolet

Această nuanță nonconformistă și mistică nu rămâne neobservată. Aceasta arată bine de sinestătător, fără a mai fi combinată cu alte nuanțe. După parerea institutului Pantone, ultravioletul, culoarea cosmosului, este la fel de misterioasă și intrigantă.

Cea mai bună investiție, credem noi, ar fi achiziționarea unui costum cu pantalon sau a unei rochii-furou de mătase. Sursa

Recomandări