5 destinaţii inedite de Valentine’s Day

5 destinaţii inedite de Valentine’s Day

Orașul de Aur, Dubai, este o destinație de lux pentru ziua îndrăgostiților, cu facilități de shopping, spa și restaurante uimitoare într-un mediu expat. Dacă vreți să adăugați și un cadou la o excursie inedită, souk-ul și bazarurile din Dubai au o foarte variată ofertă de bijuterii de aur și argint.

dubai

Muntenegru vă așteaptă cu o geografie fascinantă de plajă liniștită, munți și râuri șerpuitoare. O drumeție prin această mică țară din zona Adriaticii este o ocazie inedită de a petrece timp cu persoana iubită în mijlocul naturii și de a admira stilul de viață liniștit și respectuos al locuitorilor din Podgorica, orașul capitală al țării.

Istanbulul urcă în preferințele europenilor ca destinație de Valentine’s Day, combinația inspirațională de moschee, biserici, târguri, poduri, castele și muzee fiind responsabilă de atmosfera de remake contemporan la 1001 nopți.

Reykjavik este o soluție optimă pentru cei care doresc o escapadă de ziua îndrăgostiților departe de aglomerația urbană. Deși un oraș metropolitan în toată regula, cu clădiri și panorame care îți iau răsuflarea, Reykjavik are și o frumusețe naturală ieșită din comun.

Nu în ultimul rând, pentru o vacanță scurtă ruptă din povești, vă recomandăm sobrietatea și în același timp grația Sankt Petersburgului. Ceainăriile rusești, caviarul, arta bijutierilor locali, dar și experiențele unice ale vizitelor la Hermitage sau palatul Caterinei I vă garantează momente memorabile alături de persoana iubită.

Sursa: tabu.ro

Recomandări