5 jucării sexuale pentru Valentine's Day

5 jucării sexuale pentru Valentine's Day

Uită de cutiile de ciocolată și jucăriile de pluș dăruite de Ziua Îndrăgostiților! Fii mai îndrăzneț și surprinde-ți iubita sau iubitul cu o jucărie erotică, o ocazie perfecta pentru a vă condimenta viața sexuală.

De ce să folosești o jucărie erotică?

Experții în sexualitate susțin că a adăuga unul sau mai multe accesorii în relația ta intimă, nu face decât să o îmbunătățească și să o consolideze. În plus, față de stimularea libidoului, aceste jucării creează complicitate între parteneri. De asemenea, o jucărie sexuală poate fi folosită și de unul singur; de fapt, este cea mai frecvent întâlnită formă de utilizare. În afară de a crea plăcere, îți permite să îți cunoști mai bine corpul.

Deci, fără îndoială că aceste gadget-uri sunt din ce în ce mai populare, sofisticate și pline de farmec. Citește, în continuare, ce fel de“sex toys” să folosești?

Există diferite tipuri de jucarii sexuale, în funcție de gusturile și dorințele tale poți alege: 

1. Vibratoare

Fie că e vaginal sau clitoridian, optează pentru un vibrator. De diverse forme și texturi, vibratoarele sunt cele mai populare jucării sexuale, preferate de către femei. Unele dintre acestea sunt realizate din textură foarte asemănătoare cu pielea umană (cyberskin, loveclone sau UR3). Dacă optezi pentru un astfel de cadou, este mai bine să cumperi unul dintre cele mai recente modele, care sunt impermeabile și au un design inovator, create special pentru a stimula concomitant punctul G, clitorisul și vulva.

2. Cătușe

Se spune că, în jocurile intime, multor bărbați și femei le place să se simtă dominați. Alege pentru asta o pereche de cătușe. Vei găsi o varietate de modele, culori și texturi (din piele artificială sau printuri), cu chei sau cu dispozitiv antiblocare – toate ideale pentru un fermecător și dur joc erotic.

3. Manşon de silicon pentru penis

Dacă dorești să-ți surprinzi iubitul, oferă-i un astfel de accesoriu. Manşonul de silicon pentru penis are două funcții: de a oferi dimensiune penisului și de a stimula vaginul femeii. Există diferite texturi, culori și modele, pentru toate gusturile.

4. Bile

Femeile care se masturbează au o viață sexuală mult mai activă și bogată. Dacă adăugăm la această experiență bilele chinezești sau Ben Wa, procesul în sine va fi cu mult mai satisfăcător. Conceput pentru a face parte din preludiu sau a stimula masturbarea, bilele chinezești s-au dovedit a fi utile și în alt caz. Numite și bilele geisha, ele pot fi folosite pentru a practica exercițiile Kegel, un fel de gimnastică vaginală pentru a întări mușchii pelvieni.

5. Inele pentru a prelungi erecția

Inelele pentru penis au fost create, inițial, pentru a menține erecția pentru mai mult timp atunci când există probleme în cuplu. Ulterior, însă, ele au fost integrate ca parte a unui joc sexual. În general, inelele vă pot ține ejacularea sub control, iar unele sunt concepute pentru a stimula și clitorisul.

Sfat: O igienă impecabilă

Regula de aur atunci când se utilizează jucarii sexuale este, întâi de toate, să aveți o igienă impecabilă. Înainte și după folosire spălați jucăriile cu apă și săpun. Nu folosiți apă prea fierbinte pentru că se pot strica. Fiți atenți și nu introduceți niciodată accesoriile erotice în mașina de spălat rufe sau vase. Se recomandă a utiliza prezervativul, pentru că și prin intermediul jucăriilor sexuale se pot transmite BTS.

Un ultim sfat: Lubrifiză accesoriul erotic cu un produs pe bază de apă, pentru a evita alergiile.

Cam acestea ar fi recomandările noastre... și uitați de ciocolată sau jucării de pluș!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări