5 lucruri care te fac mai atractivă pe internet

5 lucruri care te fac mai atractivă pe internet

Știai că un bărbat este mai atras de tine atunci când îți îngrijești dantura? Un studiu a confirmat faptul că 58% dintre bărbați susțin că femeile care au o dantură îngrijită sunt ideale pentru o relație serioasă.

Descoperiți în continuare și alte lucruri care vă pun în valoare pe internet și atrag sexul opus.

Pasiunea pentru yoga

Surfing-ul și yoga sunt sporturi care atrag un eventual partener de viață.

Sentimente și atitudine

Un studiu realizat de eHarmony pe 12000 de persoane a arătat că bărbații sunt mai atrași de femeile ambițioase, dulci și grijulii. La rândul nostru, noi, femeile, suntem interesați de bărbați pasionați, ambițioși și receptivi.

Fotografii în aer liber

Site-ul de dating online, Zoosk, indică faptul că fetele cu profil făcut în aer liber nu sunt la fel de dorite de sexul opus. Se precizează că fetele cu un astfel de profil primesc cu până la 19% mesaje mai puțin.

Zâmbet impecabil

Dacă ești una dintre fetele care are grijă de dinții săi, atunci ești în avantaj. Studiul MarketTools, efectuat pe un eșantion de 5400 de persoane, indică faptul că 58% dintre bărbați spun că preferă femeile cu dinți albi. Ce crezi?

Utilizează emoticoane

Dacă te afli în procesul de "flirt" atunci exprimă-te cu emoticoane când scrii mesaje. Aplică această tehnică și vei vedea rezultatele extraordinare!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări