5 măşti naturale pentru punctele negre

5 măşti naturale pentru punctele negre

Punctele negre sunt greu de eliminat, însă una dintre cele mai utile aplicaţii este aspirina care combate şi petele cele mai încăpăţânate. Am selectat 5 moduri de a încerca să scăpaţi de punctele negre şi care le puteţi pregăti cu uşurinţă la domiciliu.

Masca cu apă de trandafiri şi fulgi de ovăz

Se amestecă câteva picături de apă de trandafir cu 1 lingură de fulgi de ovăz. Se amestecă până se aduce la o consistenţă groasă. Aplicaţi pe faţă, lăsaţi să acţioneze 15 minute şi se clăteşte cu apă rece.

Masca cu oţet şi sare

Într-un recipient potrivit, se amestecă 2-3 linguri oţet de mere şi 1 lingură de sare. Se amestecă până se dizolva sarea. Se aplică pe piele şi se lasă săacţioneze o jumătate de oră, apoi se clăteşte.

Masca de migdale şi apă de trandafiri

Zdrobiţi 7-8 migdale şi amestecaţi-le cu un pic de apă de trandafir. Aplicaţi pe faţă pasta rezultată, lăsaţi să acţioneze aproximativ 20 de minute şi apoi clătiţi cu apă călduţă.

Masca de miere, zahăr şi suc

Aveţi nevoie de 1 lingură de miere, 1 lingură de zahăr şi 1 lingură de suc. Într-un recipient adecvat se amestecă şi se curăţă cu grijă pielea. Lăsaţi pe faţă pentru 10 minute şi apoi clătiţi cu apă călduţă.

Masca cu pastă de dinţi

Poate părea ciudat, dar pasta de dinţi este de mare ajutor pentru curăţarea pielii cu probleme, deoarece usucă. Periaţi zonele cu probleme cu o periuţă de dinţi cu pasta de dinţi, pe care vă recomandăm să o cumpăraţi pentru o anumită procedură. În final se clăteşte.