5 nuanțe de ojă, potrivite pentru pielea măslinie sau bronzată

5 nuanțe de ojă, potrivite pentru pielea măslinie sau bronzată

Înainte de alegerea culorii lacului de unghii, trebuie să ții cont de o regulă extrem de importantă în obținerea unei manichiuri perfecte: tipul de ten şi culoarea naturală a pielii. Iată ce nuanţe de ojă trebuie asortate la pielea măslinie sau bronzată.

Nude

Nuanța ideală pentru persoanele cu piele medie spre măslinie este bejul. Mai mult, dacă pielea ta are subtonuri reci, ți se potrivesc nuanțele mai închise de bej, iar dacă vorbim de subtonuri calde, folosește nuanțe mai reci de bej. E important să reții că o ojă nude care se asortează perfect cu nuanța pielii tale va da senzația unor degete mai lungi și mai subțiri, așa că alege lacul de unghii cu mare atenție!

Roșu

Când e vorba de culori puternice nu vei da greș cu roșul! Roșu este culoarea care se potriveste cel mai bine la brunete și se asortează oricărei ținute. Dacă ești adepta eleganței, poartă o manichiură all red. 

Piersică

Această manichiură este frumoasă și proaspătă, elegantă și ușoară. Se potrivește pentru orice sezon, oferă culoare în zilele reci, iar vara este perfectă pentru zilele însorite.

Albastru

Nuanțele de albastru (marin, bleu sau albastru electric) sunt ideale pentru persoanele cu pielea măslinie. Încearcă un lac de unghii bleu, cu pigment intens, extrem de strălucitor și bogat. 

Prună

Culoarea prunei poate fi ușor atribuită gamei culorilor de lux. Aceasta este intensă, profundă, dar nu prea stridentă în același timp. O manichiură executată în nuanțe de prună este destul de versatilă și poate sublinia atât imaginea de zi cu zi, cât și cea de sărbătoare. 

Recomandări