5 rezoluții de Anul Nou pentru cupluri

5 rezoluții de Anul Nou pentru cupluri

Nu chiar toate rezoluțiile tale pentru Anul Nou trebuie să te privească doar pe tine. Iată câteva rezoluții de Anul Nou pentru cupluri.

cuplu

Există câteva rezoluții de Anul Nou pentru cupluri care vor întări relația dintre tine și partenerul tău și va vor face legătura mult mai puternică și mai frumoasă. Iată câteva țeluri pe care să ți le propui împreună cu partenerul tău.

1. Mai multă laudă și mai puțină critică

Când petreci foarte mult timp împreună cu cineva, este ușor să treci cu vederea lucrurile pe care le face bine și să observi doar momentele în care greșeste. În loc să observi doar ceea ce nu îți place la partenerul tău, gândește-te la toate motivele pentru care ții la el. Nu îți mai critica partenerul de fiecare dată când greșește ceva și începe să îl lauzi mai mult atunci când face ceva ce îți place, chiar dacă a mai făcut-o de multe ori în trecut.

2. Experiențe noi, împreună

Găsiți o activitate pe care niciunul dintre voi nu a mai încercat-o până acum și faceți din asta un lucru doar al vostru. Astfel, veți începe amândoi de la zero și vă veți consolida mai bine relația, pentru că veți acționa ca o echipă compusă din doi oameni care evoluează și greșesc în același timp.

3. Mai multă joacă

Poate anul acesta este timpul să intri în contact cu partea ta ludică. Râsul este un element foarte important în orice relație. Râsul creează un anumit tip, special, de intimitate. Vedeți un film amuzant împreună, jucați-vă jocuri copilărești sau spuneți-vă unul altuia glume proaste, la care doar voi doi râadeți.

4. Mai multe complimente

Chiar dacă sunteți împreună de ani buni, iar la început v-ați spus unul altuia orice compliment posibil, asta nu înseamnă că cineva se satură vreodata să fie apreciat. Rutina își face simțită prezența în relațiile de lungă durată, iar oamenii uită să își mai spună unul altuia cuvinte frumoase. Anul acesta propuneți-vă ca, atunci când aveți ceva frumos de spus, unul despre altul, să o faceți.

5. O mai bună comunicare

Comunicarea este cheia oricărei relații armonioase și sănătoase și nimeni nu este, niciodată, un „prea bun ascultător”. Cu toții suntem concentrați pe propriile noastre probleme și gânduri personale și de multe ori ne cufundăm în ele atunci când se presupune că ar trebui să ne ascultăm partenerul. Schimbă asta și ascultă-ți cu atenție partenerul și asigură-te că ai înțeles bine ceea ce a zis. Reciproca este valabilă.

Sursa

Recomandări