5 tendințe în materie de modă pentru femeile însărcinate

5 tendințe în materie de modă pentru femeile însărcinate

Sarcina determină multe schimbări în corpul unei femei, sub toate aspectele: emoționale, fizice și mentale. Acest lucru poate afecta starea de spirit a mamei, în special în stima de sine. Pentru un plus de încredere în tine, îți prezentăm câteva ținute care te vor ajuta să te simți sexy și în armonie. Pentru că a fi gravidă nu înseamnă a-ți pierde stilul!


1. Rochie tunică

Rochiile se numără printre preferatele femeilor însărcinate, în special acele rochii largi în talie. Pentru un look în tendințe, găsește culorile care te avantajează, poți opta pentru culori în tendințe și accesorii care te scot în evidență.

2. Rochii maxi

Ele sunt o alegere excelentă pentru vară. Au aceleași beneficii ca o rochie-tunică, dar sunt un pic mai strâmte. O poți purta atât ziua, cât și seara, doar schimbând accesoriile. Este o ținută recomandată pentru divers eevenimente.

3. Fuste

Fustele sunt o alegere potrivită pentru orice viitoare mămică, dat fiind faptul că sunt foarte confortabile și ușor de combinat cu diverse topuri sexy sau pulovere, în funcție de timpul de afară. Când ești însărcinată hormonii îți joacă fiesta, așa că o opțiune bună este de a avea mereu cu tine o bluză subțire. Singurul element de care ar trebui să ții cont este talia fustei. Ai grija ca aceasta să fie pe elastic, pentru a o putea ajusta burticii.

4. Leggins

Un articol de îmbrăcăminte versatil, confortabil pentru femeile gravide. Pentru o notă chic, leggins-ii pot fi combinați cu bluze largi.

5. Jeans în primele luni de sarcină

Dacă blugii fac parte din hainele tale preferate, atunci cumpără-ți blugi special pentru femei gravide, prevăzuți cu benzi elastice, de ajutor pe tot parcursul sarcinii.

Sfat: Pentru a avea o ținută în tendințe, alege accesoriile potrivite. Cercei mari, un colier frumos, balerini cu design interesant care vor face diferența dintre un look obișnuit și unul de super fashion-istă. Și încă una însărcinată!

Uite! Chiar și un costum de baie foarte frumos am găsit:

Text: Alina MATEI

Recomandări