5 trucuri ca să-ți faci un fund bombat

5 trucuri ca să-ți faci un fund bombat

A venit vara și hainele sunt tot mai scurte sau mai mulate. Ce te faci însă când gravitația pare să îți joace feste, iar fundul tău nu mai arată deloc impecabil? Te lupți cu ea și o învingi.

Iată ce trebuie să faci pentru a trece cu succes proba costumului de baie și să întorci toate privirile:

Exercițiile

Flotările sunt exerciții foarte importante pentru tonifierea posteriorului. Sunt eficiente doar dacă îți menții spatele și picioarele drepte. Cu cât vei face flotările mai lent, cu atât exercițiul va fi mai eficent în lucrarea picioarelor și a fundului. Fă și genuflexiuni. Sprijină-ți greutatea pe călcâie și ghemuiește-te ca și cum te-ai așeza pe un scaun foarte jos. Folosește doar picioarele pentru a reuși să te ridici în poziție dreaptă și execută mișcările lent.

Mișcarea

Exercițiile pe care le faci nu sunt suficiente, asta mai ales dacă ai o viață destul de sedentară. Dacă vrei fese ferme și coapse bine definite trebuie să te miști cât mai mult. Ridică-te des de la birou, fie și doar pentru a-ți umple paharul cu apă. Mergi la magazin pe jos, iar când te întorci, nu te urca imediat în lift, ci mergi până la apartamentul tău folosind scările.

Alimentația

Pentru că pielea și mușchii din zona fundului să nu se lase e foarte important ce anume mănânci. Alimentația este esențială. Încearcă să consumi cât mai puțin zahăr rafinat, înlocuindu-l cu variantele sănătoase. Elimină prăjelile, mâncarea de tip fast food și carbohidrații dăunatori. În mare, ai de înlocuit pâinea și pastele cu variantele integrale.

Îngrijirea pielii

Chiar dacă faci sport, pielea ta are nevoie de îngrijire. Mișcarea nu exclude cremele și nici tratamentele pentru elasticitate, stimularea circulației sangvine, limfatice și a producției de colagen. Iar, dacă nu faci sport, cu atât mai mult ar trebui să compensezi cu astea.

Hidratarea

Unul dintre trucurile esențiale este consumul de apă. Cât mai multă apă. Pentru că apa asigură elasticitatea pielii și a mușchilor, și în absența ei, fundul va fi flașc, lipsit de vigoare și va arăta extrem de rău.

Sursa

Recomandări