6 femei au purtat aceeași rochie la aceeași nunta și nu erau domnișoare de onoare

6 femei au purtat aceeași rochie la aceeași nunta și nu erau domnișoare de onoare

Pentru cele mai multe femei este un coșmar să vezi, la același eveniment o altă femeie care poartă aceeași rochie pe care o porți și tu. În Australia, un astfel de coșmar a fost multiplicat de șase ori, șase femei au purtat aceeași rochie la aceeași nuntă și nu erau domnișoare de onoare.

Femeile au purtat o rochie achiziționată de la Forever New și au plătit pe ea în jur de 130 dolari. Din fericire toți invitații au fost amuzați de situație și au decis să le facă o poză celor șase femei.

Poza a devenit virală după ce a fost postată pe site-ul magazinului ce comercializează rochia buclucașă. Poza a primit peste 30.000 reacții, peste 10.000 comentarii și aproape 2000 de share-uri.

“Ar trebui să deschideți un registru pentru a vedea dacă un alt client a cumpărat una dintre rochiile dumneavoastră pentru același eveniment”, a glumit în descrierea pozei, Debbie Speranza, una dintre femeile îmbrăcate în respectiva rochie.

Comentariile ce au venit după postarea pozei au confirmat faptul că pentru femei este chiar un coșmar să vadă aceeași rochie pe altcineva la același eveniment. Dar au fost și comentarii care au găsit partea amuzantă a situației și care au declarat că fotografia este o reclamă bună pentru această firmă pentru că rochia vine atât de bine pe siluete așa diverse.

Sursa

Recomandări