7 calități pe care bărbații le caută la femei

7 calități pe care bărbații le caută la femei

Portretul femeii ideale este diferit conturat pentru fiecare bărbat în parte, însă, dacă faci, o medie, rezultă o serie de calități care se regăsesc în majoritatea descrierilor.

femei&barbati

Iată 7 calități pe care bărbații le caută la femei:

1. Să fie singură

Un bărbat care își dorește o relație stabilă va ocoli femeia implicată într-o altă relație, ca să evite complicațiile. Așa că primul lucru pe care va dori să-l afle de la o femeie este dacă este singură și disponibilă.

2. Să fie sexy

Noțiunea de sexy, diferă, de asemenea, de la bărbat la bărbat, însă toți își doresc să aibă alături o femeie care să fie sexy pentru ei.

3. Să fie stabilă emoțional

O femeie care să aibă nervii “acasă” este o caracteristică aflată în multe portrete robot. De altfel, multi bărbați caută o femeie care să aibă cei trei S (Singură-Sexy-Stabilă emoțional).

4. Să fie deșteaptă

Bărbații își doresc să aibă alături și o persoană cu care să poată vorbi. Degeaba au lângă ei cea mai frumoasă persoană din lume dacă nu pot închega cea mai banală conversație.

5. Să aibă încredere de sine

O femeie cu încredere de sine nu are nevoie de un bărbat care să o facă fericită. Bărbații sunt încântați de femeile care se simt foarte bine în pielea lor, se bucură de viața lor și urmăresc cu plăcere pasiunile.

6. Să fie puternică

A apus vremea femeilor supuse bărbatului. O femeie care își susține cu tărie părerile și credințele, care își urmărește scopurile este încântătoare pentru orice bărbat.

7. Să fie distractivă

Bărbaților le place să se simtă bine, să se distreze și să aibă parte de compania plăcută a unei femei.

Sursa

Recomandări