7 calități sexy care vor trezi interesul oricărui bărbat

7 calități sexy care vor trezi interesul oricărui bărbat

Îți place sau nu, dar orice relație cu un bărbat este asemeni unui joc și orice interacțiune are o dinamică aparte. Compatibilitatea sexuală este o componentă importantă, dar nu suficientă pentru ca atracția să dureze. Cu alte cuvinte, de ce unele femei sunt mai dorite, mai respectate, mai admirate decât altele? Care este acel ingredient magic care îl face pe un bărbat să prefere o anumită femeie, să se îndrăgostească și să-și dorească o relație de durată cu ea?

oie_hoYtHYM1mjBX

Cercetătorii sunt de părere că unui bărbat îi sunt necesare doar 8,2 secunde ca să se decidă dacă este interesat sau nu de o femeie și suntem convinse că următoarele 7 calități joacă un rol foarte important în luarea acestei decizii:

Stilul

Bărbații sunt ființe vizuale și sunt atrași de aspectul unei femei și, mai ales, de feminitatea ei. Contrar a ceea ce ai putea să-ți imaginezi, primul element vizual de care sunt atrași este privirea. Urmează apoi vestimentația, părul și forma corpului. Bineînțeles, un rol important îl joacă și mirosul, așa că nu-ți neglija identitatea olfactivă și alege un parfum care să te reprezinte. Dacă interesul lui este captat, va căuta să te cunoască și să afle mai multe despre tine.

Căldura și disponibilitatea

Contactul vizual și un zâmbet dezinvolt sunt instrumente de flirt care captează atenția unui bărbat. Cu o privire intensă, dar nu stăruitoare, și un zâmbet nonșalant îi dai de veste unui bărbat că ești interesată. Privește-l din când în când, în trecere, intersectează-ți privirea cu el și apoi mutăți-o în altă parte. Un studiu a demonstrat că sunt necesare 13 schimburi de priviri pentru ca un bărbat să-și adune curajul să abordeze o femeie.

Autenticitatea

Bărbaților le place să aibă o conexiune emoțională cu o femeie. Iar „autentic” înseamnă că-i împărtășești gândurile tale, că asculți cu atenție ce-ți spune și că nu-ți este teamă să-ți arăți latura sensibilă și vulnerabilitatile. O femeie autentică prezintă lumii tot ce este mai bun la ea, iar asta va scoate la iveală tot ce este mai bun la partenerul tău.

Fii tu însăți

Ești o femeie ocupată, independentă și te bucuri de succes. Ești mulțumită de viața ta, ți-ai construit o carieră solidă, ai propriile tale interese și hobby-uri. Ai o relație solidă cu familia și pritenii tăi și ești activă pe plan social. N-ai nepărat nevoie de un bărbat care să te completeze, dar dacă vei găsi partenerul potrivit ești gata să te bucuri de frumusețea vieții alături de el.

Păstrează-ți atitudinea pozitivă

La început, bărbaților le place să-și petreacă timpul alături de o femeie, nu neapărat într-un mod frivol, dar cu siguranță nici prea serios. Dacă ești pozitivă și entuziastă, vei fi compania la care visează. Iar dacă ești autentică și asumată, asta îl va face și pe el să se simtă relaxat și în siguranță. O femeie dezinvoltă și flexibilă îl va face pe orice bărbat să privească optimist chiar și o relație serioasă.

Pastrează un pic de mister

O femeie care expune imediat și nesolicitat detalii intime din viața sa întrigă un bărbat. Femeile care-și divulgă de la prima întâlnire trecutul dureros și pasional, dar și problemele personale, își diluează puterea de atracție si farmecul. Un pic de mister poate provoca imaginația unui bărbat și îl va face cu siguranță să-și dorească să te cunoască mai bine. Dar nu fii evazivă, nu elabora strategii, nu-l atrage în jocuri, pentru că în acest caz nu va mai avea încredere în tine și te va respinge.

Nu te grăbi cu sexul!

Anticiparea și dorința sunt acele elemente care îl determină pe un bărbat să graviteze în jurul unei femei. Să refuzi sexul în primele etape ale unei relații nu este o strategie de manipulare, înseamnă pur și simplu că ești foarte conștientă că în acest punct un bărbat gândește prea puțin cu mintea sau cu inima. Așa că joacă-te de-a seducția! Este cu siguranță un joc incitant!

Sursa

Recomandări