7 locuri unde vor să fie sărutate femeile, în afara buzelor

7 locuri unde vor să fie sărutate femeile, în afara buzelor

„Femeilor le place sărutatul deoarece este un act intim din punct de vedere emoţional”, spune dr. Jill Weber, psiholog şi autoare a cărţii „Having Sex, Wanting Intimacy”. Aşadar, domnilor, dacă doriţi să fiţi mai apropiaţi în cuplu, nu vă rezumaţi la a vă săruta partenera pe gură, ci oferiţi-i mângâieri romantice cu buzele voastre în zonele ei cele mai sensibile.

 

Ceafa

Ştii că îi place să începi cu gâtul – există aici o anumită vulnerabilitate care o face să se piardă cu firea. „Ridică-i părul, dacă este lung, sărută şi muşcă uşor aria de la linia părului până la claviculă. Cu siguranţă o va înfiora de fiecare dată”, spune dr. Jennifer Landa, medic şi autoare a cărţii „The Sex Drive Solution for Women”.

Partea de jos a spatelui

Aici este locul de unde pornesc toţi nervii către organele genitale, aşadar stimularea părţii din jos a spatelui prin masaj, sărutat şi muşcături uşoare este o modalitate grozavă pentru a stimula şi cealaltă zonă, spune aceeaşi Jennifer Landa.Din acelaşi motiv le place femeilor şi atunci când le pui mâna în această zonă la ieşirile împreună în oraş: este un gest intim, sexy care o face pe femeie să se simtă excitată, fără să pară totuşi un gest neobişnuit, mai spune ea.

Fruntea

Nici că se poate loc mai bun de sărutat pentru a emoţiona o femeie. O sărutare pe frunte creşte imens încrederea în sine, este un gest liniştitor şi care îi înmoaie picioarele. O mişcare de efect.
Poate că nu e lucrul cel mai potrivit atunci când mergeţi în dormitor – în acel moment veţi vrea să vă concentraţi asupra altor arii –, însă cu siguranţă partenera ta va aprecia dacă o vei trage aproape şi îi vei oferi o sărutare pe frunte după ce a avut o zi obositoare la muncă.

Degetele

În vârful degetelor se află extrem de multe terminaţii nervoase, ceea ce le face sensibile la orice, de la mici pupături până la suptul îndelung. „Atunci când îi sugi şi lingi degetele, ea îşi face o idee despre abilităţile voastre orale şi îşi imaginează cum ar putea fi atunci când îi lingi şi sugi zonele mai intime”, spune dr. Landa.

Sfârcurile

„Sugerea sfârcurilor ei eliberează hormonul oxitocină, numit «hormonul dragostei», deoarece îi face pe oameni să se simtă mai strâns legaţi”, spune dr. Landa. „Pare că sfârcurile au o «linie fierbinte» cu organele genitale, iar în cazul unora dintre femei stimularea sfârcurilor va trimite un impuls direct către clitoris”. Nu strică deloc dacă arăți ceva afecţiune, de asemenea, şi restului sânilor femeii.

Urechile

Urechile femeii pot fi destul de sensibile la linsul şi suptul uşor, datorită tuturor terminaţiilor nervoase supersenzitive pe care le conţin. „Majoritatea femeilor sunt destul de sensibile la stimularea auditivă”, spune dr. Landa. „Prin urmare, atunci când muști ușor urechea femeii, asigură-te că te folosești de această ocazie pentru a-i şopti ceva despre cât de atras ești de ea şi ce ai vrea să-i faci după ce termini de muşcat lobii urechii ei.”
Mai poţi încerca să îți faci buzele pungă şi să sufli aer rece în urechea ei, pentru a neutraliza respiraţia fierbinte a şoaptelor tale.

Clitorisul

Odată ce ai ajuns aici, nu mai există cale de întoarcere. „În clitoris există peste 8.000 de terminaţii nervoase, comparativ cu numai 4.000 în penisul unui bărbat”, spune dr. Christine Milrod. O zonă deloc de neglijat, deci.

Sursa

Recomandări