7 nuanțe de ojă pe care să le încerci în această toamnă

7 nuanțe de ojă pe care să le încerci în această toamnă

Asortează-ţi starea de spirit cu manichiura! Tendințele de manichiură din acest sezon nu ne scot prea mult din zona noastră de confort: culori intense precum roșu burgund, verde şi mov închis, dar şi nuanţe delicate de roz sau nude sunt recomandate pentru această toamnă.

Ojă în nuanţe nude

Manichiura nude va rămâne mereu la modă, fiind un simbol de delicateţe, ideală pentru femeile exuberanţe, îndrăgostite şi, în mod special pentru mirese. Să nu uităm şi de pedichiura nude, perfectă la orice pereche de sandale sau pantofi decupaţi care ne completează ţinuta.

Ojă în nuanţe de portocaliu

 

Specialiștii în beauty recomandă oja portocalie pentru un look îndrăzneț.

Ojă în nunațe de albăstru 

Culoarea albastră este considerată cea mai bună culoare atât pentru evenimentele speciale, cât și pentru fiecare zi. Este o nuanță frumoasă care împrospătează manichiura și pedichiura.

Ojă în nuanțe de mov

Violetul este culoarea sezonului și una dintre cele mai apreciate nuanțe pentru manichiură. Alege o nuanță de violet intensă, profundă și sofisticată.

Ojă în nuanțe de roșu burgund

Este poate printre cele mai iubite nuanțe de roșu. O culoare puternică, care îţi oferă o stare misterioasă şi sexy.

Ojă în nuanțe de roz

Rozul pudrat continuă să fie printre nuanțele preferate de femei, fiind ideală pentru evenimentele speciale din această toamnă. Această manichiură este delicată și discretă.

Ojă în nuanțe de verde

Manichiura în această nuanță îți oferă un aer chic și modern.

Tu ce culori de ojă preferi?

Text:Alina MATEI