7 reguli de beauty de la Gwyneth Paltrow: le respectă cu strictețe

7 reguli de beauty de la Gwyneth Paltrow: le respectă cu strictețe

Beauty guru, actriță și sursă de inspirație pentru femeile din toată lumea, Gwyneth Paltrow pare că le are pe toate. O admirăm pentru că acordă o atenție deosebită tenului ei, așa că abia așteptam să își dezvăluie secretele.

Perseverența este punctul ei forte. Gwyneth Paltrow respectă aceste 7 reguli de beauty cu rigurozitate și nu ratează niciodată vreun pas din rutina de skincare.

1. Folosește cremă cu factor de protecție

Conform Glamour UK, Gwyneth este conștientă de importanța protecției solare și folosește crema cu factor de protecție în fiecare zi. Actrița preferă formulele minerale care nu conțin prea multe chimicale.

2. Bea apă cu sare de Himalaya

„Beau foarte multă apă și întotdeauna am făcut-o, dar sunt mereu deshidratată. M-am documentat în legătură cu minelarizarea apei și adăugarea sării de Himalaya pentru a ajuta la absorbție. Nu are un gust minunat, dar chiar mineralizează apa și face o diferență uriașă”, a explicat vedeta pentru Elle.

3. Își pune o mască în fiecare zi

Rutina de skincare este importantă pentru Gwyneth, tocmai de aceea folosește zilnic o mască pentru față cu acizi din gama brandului personal Goop. Actrița spune că acest produs este „cel mai bun pe care l-a folosit în viața ei”, și că nu îi vine să creadă că ea îl produce.

4. Face zilnic baie

„Noaptea, întotdeauna fac o baie fierbinte la finalul zilei”, spune Gwyneth. Acest lucru o ajută să se relaxeze, dar și să își purifice pielea și să „scape de energia întregii zile”.

5. Aplică ulei pe tot corpul

Actriței îi place să rămână hidratată întotdeauna, mai ales atunci când călătorește. De obicei, aplică ulei în păr, pe față, dar și pe corp.

6. Face exerciții regulat

„Pentru mine, exercițiile sunt o parte importantă pentru a arăta și a te simți bine: fac exerciții cardiovasculare în fiecare zi și încerc să transpir cinci zile pe săptămână”, spune ea. Trucul ei de skincare? Face saună de trei ori pe săptămână, în propria ei saună cu infraroșii. „Este un detoxifiant foarte bun și cu siguranță un truc de beauty”, explică Gwyneth.

7. Adoră exfolierea uscată

Gwyneth adoră exfolierea uscată și întotdeauna urmează acest ritual înainte să meargă la culcare, pentru „îmbunătățirea circulației”.

Sursa

Recomandări