8 rezoluții de frumusețe la început de an

8 rezoluții de frumusețe la început de an

Să ai grijă de tine nu este atât de greu dacă îți planifici să faci în fiecare lună câte puțin și totuși ceva esențial ca să arăți fenomenal în orice moment.

Dintre toate lucrurile minunate pe care cu siguranță le vei face pentru sănătatea ta, pentru garderoba, corpul și starea ta emoțională îți oferim câteva rezoluții de frumusețe pe care ar trebui să le pui în practică pe parcursul anului. Sunt detalii mici dar care fac diferența!

1. Folosește măști naturale

Ingredientele pe care le ai in casa sunt cele mai bune pentru curatarea tenului. Odată ce încerci o mască naturală pentru păr și piele vei fi uimită de efectul acesteia. Unele măști sunt de-a dreptul simple. Poți încerca avocado cu ulei de masline pentru păr; este uimitor. Foloseste zeama de lămâie dacă ai un ten gras, zaț de cafea dacă vrei să îți cureți tenul, ulei de cocos dacă vrei să îți hidratezi tenul, un amestec de miere și zahăr pe post de exfoliant și lista poate continua la nesfârșit. În plus, trebuie să consumi și alimente sănătoase, pentru că acestea au numeroase beneficii asupra sănătății pielii. Include în lista ta de rezoluții pentru frumusețe o mască naturală cel puțin o dată pe lună.

2. Nu uita de epilare

Să ne luăm adio de la pantaloni și să spunem bun-venit fustelor și rochiilor! Sună ispititor, dar știi că pentru asta e musai să ai picioare impecabile în orice zi. Indiferent de preferințe, e important să te gândești dincolo de comoditate și să optezi pentru acea metodă de epilare care îți păstrează pielea sănătoasă și frumoasa.

3. Ai grijă de pielea ta

O piele frumoasă și sănătoasă este o piele hidratată. Pe măsură ce trec anii ne dăm seama de necesitatea de a ne hidrata corpul și tenul. Încearcă să-ți faci un obicei din a consuma în mod regulat apă și nu aștepta ca alții să îți atragă atenția asupra acestui lucru. Bea apa zilnic și pune preț pe sănătatea ta!
În plus, exfoliază pielea cel puțin o dată pe lună, hidratează în fiecare zi, aplică crema, în special, pe coate și genunchi.

4. Demachiază-te zilnic

Una dintre cele mai grave obiceiurile de frumusete pe care le avem este că uităm să ne demachiem. Elimina acest obicei dăunator din rutina ta de frumusețe. Amintește-ți că ai nevoie de 21 de zile pentru a schimba un obicei, astfel încât, până în februarie, să ai inclusă și demachierea în rutina ta de frumusete. Curăță pielea de pe față în fiecare zi înainte de a merge la culcare.

5. Îngrijește-ți mâinile și picioarele

Pielea de pe mâini este expusă tot timpul la lumină, căldură și umezeală. De aceea, îmbătrânește mai repede decât cea de pe alte zone ale corpului. Hidratrează-ți des mâinile. O cremă hidratantă pentru mâini nu trebuie să îți lipsească niciodată din geantă. De asemenea, și picioarele sunt expuse la soare și praf, mai ales vara, așa că trebuie să le acorzi mai multă atenție. Îndepărtează stratul de celule moarte de pe tălpi și folosește o mască hidratantă pentru picioare măcar de două-trei ori pe săptămână.
Nu uita de manichiură și pedichiură!

6. Parfumează-te

A mirosi bine este esențial pentru a te simți bine. Încearcă să te parfumezi în fiecare zi sau cel puțin să folosești un parfum spray pe anumite părți ale corpului. Este frumos pentru alții, dar mai ales pentru tine. Nu uita că parfumul se aplică pe pielea curată!

7. Încearcă lucruri noi

Unul dintre cele mai importante scopuri din acest an ar trebui să fie curajul de a încerca lucruri noi, produse noi, culori noi, tunsori noi...

8. Fii eco

Să devii eco și să îți schimbi toate produsele poate fi prea mult. Așa că, ia-o treptat, schimbă lunar câte un singur produs cu unul eco, iar de-a lungul anului, pe măsură ce ți se termină unul înlocuiește-l cu unul eco.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări