8 reguli pe care trebuie să le respecți ca să nu atragi aventurierii

8 reguli pe care trebuie să le respecți ca să nu atragi aventurierii

Când vrei o relație serioasă, cel mai frustrant lucru este să ai de-a face numai cu bărbați interesați doar de sex. Află ce poți schimba pentru a nu mai atrage bărbați nepotriviți pentru tine și încearcă 8 reguli pe care trebuie să le respecți ca să nu atragi aventurierii.

Indiferent dacă ai avut până acum experiențe cu bărbați interesați doar de aventuri sau vrei să te protejezi preventiv de ei, află ce poți face ca să-i eviți pe aventurieri.

Fă o listă cu experiențele neplăcute
Gândește-te bine la relațiile tale nereușite, mai ales la cele distruse de infidelitățile partenerilor, și încearcă să identifici care sunt lucrurile pe care le au în comun aventurierii pe care i-ai cunoscut până acum. Odată ce înțelegi aceste semne, le poți evita la alți bărbați pe care îi întâlnești.

Analizează-ți garderoba
Alege să porți ținuta potrivită la momentul potrivit. Dacă decolteele adânci sunt o parte importantă a garderobei tale, poți atrage bărbați care sunt mai interesați de sânii tăi decât de personalitatea ta. Modul în care te îmbraci rămâne o alegere personală, dar nu ignora impactul ținutei tale asupra bărbaților pe care îi vei atrage.

Verifică-ți machiajul
Machiajul poate fi un alt element ce atrage bărbații aventurieri fără să-ți dai seama. Este foarte important să te simți bine în pielea ta, dar un machiaj excesiv în situații nepotrivite denotă dorința ta de a primi atenție de la cei din jur, iar cei mai interesați să ți-o acorde sunt cei care se gândesc mai ales la sex.

Analizează-ți comportamentul față de cei din jur
Flirtezi cu orice bărbat din jur? Flirtul poate fi nevinovat, dar observat de un bărbat de la distanță poate fi interpretat greșit. Dacă îți plac jocurile și atingerea fizică a bărbaților din jur este un obicei pe care îl credeai complet irelevant, îi poți atrage pe cei interesați doar de sex.

Fii hotărâtă, nu timidă
Femeile timide și reținute pot părea o pradă usoară pentru aventurieri și sunt adesea la fel de atractive ca cele care emană sex prin fiecare por. Dacă un bărbat încearcă să te domine prin conversație și tu îi permiți asta, poate înțelege că îi stai la dispoziție în orice mod.

Renunță la semnele vizibile ale vulnerabilității
Ai fost rănită și nu ai depășit încă traumele? Cele mai multe semne ale vulnerabilității sunt simțite de bărbații aventurieri la fel cum o gazelă rănită este recunoscută imediat de un ghepard. Încearcă să-ți rezolvi problemele emoționale și să încerci să cunoști din nou bărbați abia atunci când simți că ești echilibrată și gata de o relație adevărată.

Nu mai găsi scuze pentru alții
Renunță la a-i găsi scuze bărbatului de lângă tine. Dacă nu se poartă ca un gentleman, nu are nicio scuză, iar aventurierii sunt adesea lipsiți de eleganță. Nu mai încerca să-i găsești circumstanțe atenunante: dacă semnele sunt clare, refuză-i direct avansurile.

Urmează-ți rațiunea, nu sentimentele
Cei mai mulți bărbați aventurieri îți oferă suficiente indicii cu privire la intențiile lor. Urmează-ți rațiunea și nu te lăsa cucerită de bărbații carismatici care vor doar o aventură de o noapte. Ascultă-ți inima doar atunci când și creierul este de acord că ai de-a face cu un bărbat care merită atenția ta.

Recomandări