8 sfaturi utile ca să fii o domnișoară de onoare perfectă

8 sfaturi utile ca să fii o domnișoară de onoare perfectă

Domnișoarele de onoare sunt parte integrantă a unei nunți, având și ele un rol foarte important.

domnisoara de onoare

Autoarea cărții "Domnișoarele de onoare: povești adevărate de dragoste, loialitate, invidie... și rochii teribile" îți oferă câteva sfaturi pentru ziua cea mare, zi în care nu numai mireasa are dreptul să strălucească, ci și tu.

Fii de acord întotdeauna cu mireasa

Nu contează dacă ți-a cerut părerea despre rochia ei, despre invitații sau aranjamente florale, tot ce vrea ea să audă este o aprobare pentru tot ce a planificat. "Da, îmi place!" este tot ce trebuie să spui.

Fă-ți prieteni

Alianța între tine și celelalte domnișoare de onoare te va ajuta să stabilești mult mai repede unde se va ține petrecerea burlăcițelor sau ce cadouri veți cumpăra pentru nuntă, de exemplu. Oricum, domnișoarele și cavalerii de onoare se vor transforma și în viitori prieteni.

Controlează-ți fiecare mișcare și fiecare cuvânt

Organizarea unei nunți necesită întotdeuna mult stres și emoție, iar o explozie ar putea fi declanșată numai dacă l-ai aduce în discuție pe fostul iubit al miresei. În ziua nunții, încearcă să fii discretă.

Pune mâna pe telefon

80% din problemele care apar înaintea unei nunți ar putea fi evitate dacă oamenii implicați ar vorbi la telefon, în loc să-și trimită mesaje și mailuri cu texte interminabile. Dacă vrei să-i transmiți ceva miresei, este recomandat să o faci la telefon sau chiar personal.

Probează, probează și iar probează

S-ar putea să te enerveze maxim, dar ar trebui să-ți probezi rochia și înainte de nuntă, nu numai atunci când ai cumpărat-o. De exemplu, dacă ai achiziționat-o acum o lună există șansa să fi pus sau să fi scăzut în greutate. Se poate întâmpla orice.

Ia în considerare sfaturile stilistului

Dacă ai foarte mare încredere în stilistul tău și dacă ai fost mulțumită și până acum de serviciile lui, poți spune "Aranjează-mă cum îți place!". În alt caz, este recomandat să ai o sursă de inspirație, o poză, orice. Același lucru este valabil și pentru machiaj.

Consumă alcool responsabil

Înainte de a bea al șaselea pahar de vin sauvignon blanc, ar trebui să te gândești că încă nu ați făcut poza pentru albumul de nuntă. Dacă nu vrei să fii domnișoara de onoare care apare în fotografiile de nuntă cu o rochie udă, pătată și cu machiajul șters, atunci trebuie să ai totul sub control.

Profită de moment

Se poate întâmpla să ai o prietenă care nu-l agrează pe iubitul sau pe sora ta și atunci acesta ar fi un moment potrivit pentru a se cunoaște mai bine. Masa, băutura, dansurile de cele mai multe ori asigură un mediu prielnic.

Sursa

Recomandări