8 trucuri din dormitorul celor mai fericite cupluri

8 trucuri din dormitorul celor mai fericite cupluri

Sexul este un ingredient foarte important într-o relaţie. Poate pentru unii esenţial, pentru alţii mai puţin important, însă de fiecare dată deloc de neglijat.

sex

Iată câteva secrete din rutina cuplurilor veşnic îndrăgostite:

Sunt conștiente de propria sexualitate

Unul dintre cele mai importante elemente comune ale cuplurilor fericite este conştientizarea atracţiei sexuale pe care o exercita asupra partenerului. Pare ceva natural şi logic, dar nu este chiar aşa. Foarte multe femei subestimează atracţia pe care partenerul o simte fata de ele, crezând că bărbaţii sunt, în general, atraşi de orice femeie frumoasă.

Înțeleg importanța lucrurilor simple

Crezi că numai dacă îi pregăteşti iubitului cina pe corpul tău gol, varianta Samantha Jones, te aşteaptă o noapte fierbinte? Da, ar fi o idee, însă cuplurile fericite ştiu că nu este nevoie de un scenariu întreg pentru asta, un simplu telefon în timpul zilei în care să îi spui că îţi lipseşte este suficient.

Se focusează pe aspectele pozitive

Poate că nu te excită apelativele cu care te răsfăţa în pat. Poate că urechile nu sunt una din zonele tale erogene. Ideea este însă să te focusezi pe ceea ce îţi face plăcere şi să îl încurajezi în acea direcţie. Este mult mai constructiv decât decât să îi faci reproşuri.

Își fac întotdeauna timp pentru sex

Dacă vremurile când făceaţi sex non-stop sunt doar o amintire, atunci ar fi cazul să faci ceva în sensul ăsta. Toată lumea crede că sexul ar trebui să vină de la sine. Teoretic aşa ar trebui să fie. Însă în epoca în care trăim, cu stilul nostru de viaţă alert, cu atâtea elemente de distragere şi cu simptome de oboseală cronică, dacă este nevoie să ne programăm ca să facem sex mai des, atunci asta ar trebui să facem.

Nu pun presiune

Da, ar fi minunat dacă de fiecare dată când vă întâlniţi v-aţi smulge hainele de pe voi şi aţi face sex sălbatic în fiecare colţ al casei, exact ca în filme. Dar viaţa reală nu este mereu aşa. Şi asta nu înseamnă că ceva nu funcţionează. Cuplurile fericite ştiu că sexul nu trebuie să fie spectaculos de fiecare dată. Nu este un sport de performanţă. Presiunea pe care o resimţi când te gândeşti că trebuie să faci ceva ieşit din comun poate chiar să ruineze o partidă promiţătoare de sex.

Nu spun niciodată NU

Asta nu înseamnă să faci sex atunci când chiar nu vrei să faci asta. Ideea este doar să nu refuzi o astfel de iniţiativă atunci când nu eşti în cea mai bună formă. Fii deschisă, îţi vei schimba cel mai probabil dispoziţia pe parcurs. Dacă totuşi alegi să spui NU până la urmă, asigură-te că şi el înţelege că nu ai starea necesară şi că nu se simte respins.

Se setează într-o dispoziție propice sexului 

Dacă faci sex doar pentru a nu îţi refuza iubitul, însă te gândeşti în timpul ăsta că ţi-ai fi dorit doar să stai nemişcată în faţa televizorului, probabil că îşi va da seama. Şi nimic nu este mai neplăcut decât să simţi că cineva face dragoste cu tine doar pentru că se simte obligat. În loc să te gândeşti că faci asta pentru el, gândeşte-te că poate fi plăcut şi distractiv şi pentru tine. Asta este diferenţa dintre o partidă plictisitoare de sex care nu se mai sfârşeşte sau una reuşită.

Sursa

Recomandări